9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Χρυσοβαλάντης Κουτούζος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Ασχολούμαι με τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, για πάνω από 20 χρόνια και μπορώ να αναλάβω και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια μου, έχουν συντελέσει στο να έχω μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Επιλέξτε μας, για επαγγελματικά αποτελέσματα μετακόμισης με εγγυημένη ασφάλεια των προϊόντων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JUST IN TIME ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες του πελατολόγιο. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γαβρίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η μεταφορική μου εταιρεία αναλαμβάνει και μεταφορές εμπορευμάτων, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες, άμεσα και με επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μου και η πολύχρονη εμπειρία μου, σας εξασφαλίζει εργασία εγγυημένη και την μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Χαρακτηριζόμαστε τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη και από προσιτές τιμές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Δαρζέντας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μετακομίσεων και μεταφορών, για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής και τις διεκπεραιώνουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητα φορτηγά και οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές.Επιλέξτε μας για υπηρεσίες άκρως ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρυσοβαλάντης Κουτούζος - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Ασχολούμαι με τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, για πάνω από 20 χρόνια. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια μου, έχουν συντελέσει στο να έχω μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Επιλέξτε μας, για επαγγελματικά αποτελέσματα μετακόμισης με εγγυημένη ασφάλεια των προϊόντων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γαβρίδης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η μεταφορική μου εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής, άμεσα και με επαγγελματισμό. Το έμπειρο προσωπικό μου και η πολύχρονη εμπειρία μου, σας εξασφαλίζει εργασία εγγυημένη και την μεταφορά των πραγμάτων σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Χαρακτηριζόμαστε τήρηση των προσυμφωνηθέντων με τον πελάτη και από προσιτές τιμές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAILY TRANSPORT COMPANY ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VECTOR TRANS - ΒΕΚΤΟΡ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Δαρζέντας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μετακομίσεων και μεταφορών, για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής και μπορούμε να ασχοληθούμε ακόμη και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Όλες τις εργασίες μας τις διεκπεραιώνουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητα φορτηγά και οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές.Επιλέξτε μας για υπηρεσίες άκρως ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ