10 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας. Ελαιοχρωματισμοί, πατητές τσιμοντοκονονίες αλλά και υγροθερμομονώσεις είναι κάποιες από τις εργασίες που ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία!

- Ελαιοχρωματισμούς

- Υγροθερμομονώσεις

- Πατητή Τσιμεντοκονία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε έργο που σχετίζεται με την μόνωση.Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας.Η εμπειρία μας επί σειρά ετών στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης σε κορυφαία εταιρία χρωμάτων, μας έδωσε πολύ μεγάλη εμπειρία προκειμένου η εργασία που πραγματοποιούμε να είναι ποιοτικά αλλά και αισθητικά πολύ υψηλή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανάργυρος Αγγελής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας, Αγγελής, παρέχει τέντες και ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία αλλά και άριστη τεχνογνωσία και είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού. Σε όλα τα στάδια της εργασίας παρέχω αξιόπιστες λύσεις και υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Η πολυετή εμπειρία μου στο χώρο με βοηθάει στο να αξιολογώ την κάθε εργασία με πολύ προσοχή και να προτείνω ιδέες που συμφωνούν τόσο με την γνώμη του πελάτη όσο και με την αισθητική του χώρου. Στόχος μου είναι είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον οργάνωση. Με συνέπεια πάντα στο χρονοδιάγραμμα φέρνω εις πέρας κάθε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν τον ελαιοχρωματισμό. Υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την στιγμή ανάθεσής της έως το τέλος της. Έχοντας πολυετή εμπειρία και άψογους συνεργάτες, παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και τη λεπτομέρεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και τις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανάργυρος Αγγελής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων σκίασης και άρα αναλαμβάνουμε και την επαγγελματική τοποθέτηση της πέργκολας του εξωτερικού σας χώρου. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Η φιλική και αρμόδια ομάδα μας αφοσιώνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας προτείνουμε τις πιο κατάλληλες και καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Παναγιωτόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την μόνωση της ταράτσας του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας, χρησιμοποιώνταςμόνο ποιοτικές μπογιές, προκειμένου να πετύχουμε ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.Επίκεντρό μας η ικανοποίηση του πελάτη μέσα απο την παροχή εξατομικευμένης λύσης για το προβλημά του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΕΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού σε όλα τα στάδια. Εξετάζω τον ιδιωτικό και τον πεαγγελματικό σας χώρο και σας προτείνω τις καλύτερες ιδέες και τα καλύτερα υλικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ελαιοχρωματισμού, στοχεύω σε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα φέρουν ικανοποίηση στον πελάτη και θα συμβάλουν και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης. Δίνω βαρύτητα στην αισθητική και το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και προσέχοντας πάντα την λεπτομέρεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γαβριήλ Νεγρεπόντης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων σκίασης, αναλαμβάνει και την τοποθέτηση πέργκολας στον εξωτερικό χώρο που επιθυμείτε. Προσφέρουμε εργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές. Επιλέξτε μας για μόνιμα, λειτουργικά και ασφαλή αποτελέσματα, με διάρκεια στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Γενούζος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την σκίαση των εξωτερικών σας χώρων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας, με επιτυχία και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και πιστοί από την ανώτερη ποιοτικά εργασία που προσφέρουμε. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μας είναι προσιτές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Πέραμα
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…