20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε έργο που σχετίζεται με την μόνωση.Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας.Η εμπειρία μας επί σειρά ετών στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης σε κορυφαία εταιρία χρωμάτων, μας έδωσε πολύ μεγάλη εμπειρία προκειμένου η εργασία που πραγματοποιούμε να είναι ποιοτικά αλλά και αισθητικά πολύ υψηλή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας. Ελαιοχρωματισμοί, πατητές τσιμοντοκονονίες αλλά και υγροθερμομονώσεις είναι κάποιες από τις εργασίες που ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία!

- Ελαιοχρωματισμούς

- Υγροθερμομονώσεις

- Πατητή Τσιμεντοκονία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανάργυρος Αγγελής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας, Αγγελής, παρέχει τέντες και ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία αλλά και άριστη τεχνογνωσία και είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τέντες εξαιρετικής ποιότητας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενεργειακά Ακίνητα - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας Ενεργειακά Ακίνητα δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων. Αναλαμβάνουμε και την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας. Με κύριο γνώμονα μας την αειφορία προσφέρουμε σε επιχειρήσεις και ιδιώτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με Ελληνικές και Πολυεθνικές Εταιρείες. Κύριος σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διαφοροποιηθούν και να βελτιώσουν την θέση τους στην αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο για το πάτωμά σας με εντυπωσιακής ποιότητας και αισθητικής αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΑΦΟΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για εγγυημένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμό και η εξειδίκευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VELUTO CUCINA - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στις Ειδικές ξυλουργικές εργασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Παναγιωτόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την μόνωση της ταράτσας του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας, χρησιμοποιώνταςμόνο ποιοτικές μπογιές, προκειμένου να πετύχουμε ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.Επίκεντρό μας η ικανοποίηση του πελάτη μέσα απο την παροχή εξατομικευμένης λύσης για το προβλημά του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Λ. Παπαγιαννίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για τοποθέτηση περίφραξης καγκέλων άμεσα και αποτελεσματικά. Βρίσκομαι στον χώρο επί σειρά ετών και γνωρίζω τις ανάγκες και τις ανησυχίες του πελάτη. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και εγγυημένη ποιότητα υλικών. Χτίζω μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, ανταποδίδοντάς τους την συνεργασία μου με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους. Περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υδραυλικές βλάβες που σας ταλαιπωρούν και μπορώ να αναλάβω και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασία για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρω σε συνδυασμό με το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένω ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εγκαταστάσεων, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΕΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και τοποθέτησης ταπετσαρίας σε όλα τα στάδια. Εξετάζω τον ιδιωτικό και τον πεαγγελματικό σας χώρο και σας προτείνω τις καλύτερες ιδέες και τα καλύτερα υλικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ελαιοχρωματισμού, στοχεύω σε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα φέρουν ικανοποίηση στον πελάτη και θα συμβάλουν και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης. Δίνω βαρύτητα στην αισθητική και το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και προσέχοντας πάντα την λεπτομέρεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Σ. Γιατράς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η επιχείρησή μου διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες με ιδιαίτερα λειτουργικά αποτελέσματα στην επισκευή και την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ως έμπειρος και καταξιωμένος τεχνίτης στο χώρο αναλαμβάνω και υπηρεσίες τοποθέτησης γυψοσανίδας, παντός τύπου για οικιακούς και προσωπικούς χώρους. Χαρακτηρίζομαι για άμεση εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και ποιότητα υπηρεσίας και υλικών. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην υλοποίηση της εργασίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης γυψοσανίδας. Είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο δείχνω την σοβαρότητα και την συνέπεια που πρέπει για να διεκπαιρεωθεί σωστά η εργασία. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και την εικόνα ενός χώρου καθώς αντιλαμβάνομαι ότι ο χώρος είναι πολύ σημαντικός για την ψυχολογία των ατόμων που βρίσκονται σ'αυτόν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Γενούζος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την σκίαση των εξωτερικών σας χώρων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση πέργκολας, με επιτυχία και επαγγελματισμό. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και πιστοί από την ανώτερη ποιοτικά εργασία που προσφέρουμε. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μας είναι προσιτές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αναλάβουμε τα σοβατίσματα του χώρους σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΝΟΥΖΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να τοποθετήσουμε την τέντα που επιθυμείτε στον χώρο σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έχοντας πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε καθημερινά τον καθαρισμό των τζακιών σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WORLDWOOD HELLAS - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Το συνεργείο μας υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με τεχνογνωσία στον τομέα των εργασιών δαπέδου με πολλά χρόνια εμπειρία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Πέραμα