20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας. Ελαιοχρωματισμοί, πατητές τσιμοντοκονονίες αλλά και υγροθερμομονώσεις είναι κάποιες από τις εργασίες που ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία!

- Ελαιοχρωματισμούς

- Υγροθερμομονώσεις

- Πατητή Τσιμεντοκονία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γερούκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε έργο που σχετίζεται με την μόνωση.Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας.Η εμπειρία μας επί σειρά ετών στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης σε κορυφαία εταιρία χρωμάτων, μας έδωσε πολύ μεγάλη εμπειρία προκειμένου η εργασία που πραγματοποιούμε να είναι ποιοτικά αλλά και αισθητικά πολύ υψηλή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανάργυρος Αγγελής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας, Αγγελής, παρέχει τέντες και ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία αλλά και άριστη τεχνογνωσία και είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις οικιακές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τέντες εξαιρετικής ποιότητας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενεργειακά Ακίνητα - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας Ενεργειακά Ακίνητα δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων. Αναλαμβάνουμε και την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας. Με κύριο γνώμονα μας την αειφορία προσφέρουμε σε επιχειρήσεις και ιδιώτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με Ελληνικές και Πολυεθνικές Εταιρείες. Κύριος σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διαφοροποιηθούν και να βελτιώσουν την θέση τους στην αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν τον ελαιοχρωματισμό. Υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια από την στιγμή ανάθεσής της έως το τέλος της. Έχοντας πολυετή εμπειρία και άψογους συνεργάτες, παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση και τη λεπτομέρεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και τις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΑΦΟΙ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για εγγυημένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμό και η εξειδίκευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε καθημερινά τον καθαρισμό των τζακιών σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης γυψοσανίδας. Είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο δείχνω την σοβαρότητα και την συνέπεια που πρέπει για να διεκπαιρεωθεί σωστά η εργασία. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και την εικόνα ενός χώρου καθώς αντιλαμβάνομαι ότι ο χώρος είναι πολύ σημαντικός για την ψυχολογία των ατόμων που βρίσκονται σ'αυτόν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Στην ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υδραυλικές βλάβες που σας ταλαιπωρούν, ενώ μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επισκευή του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Α. Μαγγιώρος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας στην επισκευή και εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και μπορώ να ανταποκριθώ και στις πιο δύσκολες εργασίες. Η εταιρεία, έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΡΑΚΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τις γυψοσανίδες και τις γύψινες κατασκευές. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, τηρούμε τα προσυμφωνημένα και το χρονοδιάγραμμα, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, ενώ οι τιμές μας είναι προσιτές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα και δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΚΑΛΤΣΑΣ Γ. - ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Α. Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή σκεπής για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στις αλουμινοκατασκευές και διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας μας για να διασφαλίζει συνεχώς την ποιότητα των κατασκευών της. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Δίνουμε οριστικές λύσεις στα σοβατίσματα και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, συνδυάζοντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνια συνεργασίας. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία να αναλάβει την τοποθέτηση των ρολλών ασφαλείας και της γκαραζόπορτάς σας. Δραστηριοποιούμαστε σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και διαθέτουμε ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Κύριο συστατικό της επιχειρησιακής μας κουλτούρας είναι η έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΕΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού σε όλα τα στάδια. Εξετάζω τον ιδιωτικό και τον πεαγγελματικό σας χώρο και σας προτείνω τις καλύτερες ιδέες και τα καλύτερα υλικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ελαιοχρωματισμού, στοχεύω σε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα φέρουν ικανοποίηση στον πελάτη και θα συμβάλουν και στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης. Δίνω βαρύτητα στην αισθητική και το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και προσέχοντας πάντα την λεπτομέρεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προσφέρει εγγυημένες λύσεις τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κατασκευών και έχουμε ως θεμελιώδη αρχή τον σεβασμό για τους πελάτες μας, την αφοσίωση στην προσφερόμενη ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και ξεχωριστός, με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WORLDWOOD HELLAS - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Το συνεργείο μας υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με τεχνογνωσία στον τομέα των εργασιών δαπέδου με πολλά χρόνια εμπειρία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Σ. Γιατράς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Η επιχείρησή μου διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες με ιδιαίτερα λειτουργικά αποτελέσματα στην επισκευή και την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Παναγιωτόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την μόνωση της ταράτσας του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας, χρησιμοποιώνταςμόνο ποιοτικές μπογιές, προκειμένου να πετύχουμε ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.Επίκεντρό μας η ικανοποίηση του πελάτη μέσα απο την παροχή εξατομικευμένης λύσης για το προβλημά του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Πέραμα