3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλυντηρίου Ρούχων Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων


ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Πέραμα Αττική 188 63

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών και εγκαταστάσεων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και μπορώ να αναλάβω και το πλυντήριο ρούχων σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο, έχουν άρτια τεχνογνωσία και είναι άριστοι επαγγελματίες. Δίνουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα και σας προσφέρουμε μόνιμα αποτελέσματα και άκρως λειτουργικές συσκευές, που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μαρινόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Πέραμα Αττική 188 63

Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι επισκευές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας. Μπορούμε να αναλάβουμε με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα και την επιδιόρθωση του πλυντηρίου ρούχων σας. Χαρακτηριζόμαστε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές, για την ευγένεια και την προσήλωση του προσωπικού μας στην λεπτομέρεια, καθώς και για το μόνιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παναγιωτόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Πέραμα Αττική 188 63

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή της ηλεκτρικής σας οικιακής συσκευής, όπως είναι και το πλυντήριο ρούχων σας, στον χώρο σας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, διαθέτει πλούσια εμπειρία, πάθος και δυναμισμό, ενώ επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων που του ανατέθηκαν. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή ενός επαγγελματικού αποτελέσματος, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις και ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Η υψηλή ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων Πέραμα  - 3 Επαγγελματίες