3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Μικροσυσκευών Πέραμα

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


SERVICELAND (Μαρινόπουλος Γεώργιος Μ.) - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Πέραμα Αττική 188 63

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει εργασίες επισκευής μικροσυσκευών. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μας αλλά και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Σ. Λύκος - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γεώργιος Λύκος και είμαι σε θέση να δώσω την καλύτερη λύση την επισκευή μικροσυσκευών σας. Αναλαμβάνω με επιτυχία την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνω, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου αλλά και οι ανταγωνιστικές μου τιμές. Επιλέξτε με, για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Γ. Παναγιωτόπουλος - Επισκευές Μικροσυσκευών

Επισκευές Μικροσυσκευών - Πέραμα Αττική 188 63

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής μικροσυσκευών. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτω προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ