4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Φίλιππος Κάκαρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Ως πολιτικός μηχανικός και μαζί με το έμπειρο τεχνικό μου προσωπικό, μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών από την μελέτη του χώρου, μέχρι και την ολοκλήρωση της γενικής ή και μερικής ανακαίνισης που έχετε ανάγκη. Επίκεντρό μου ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARISTON CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πέραμα Αττική 188 63

H Ariston Constructions είναι μελετητική, κατασκευαστική επιχείρηση , η οποία αναλαμβάνει την εκτέλεση ιδιωτικών έργων ανακαίνισης, από το αρχικό στάδιο της σύλληψης έως την τελική υλοποίησή τους. Δραστηριοποιείται από το 2009 έχοντας έμπειρο προσωπικό και οργανωμένο δίκτυο συνεργατών από μηχανικούς αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, διακοσμητές, σχεδιαστές και τεχνικά συνεργεία. Το αποτέλεσμα κάθε μελέτης αποδίδεται πάντα σε συνάρτηση των προσδοκιών και απαιτήσεων του σύγχρονου επαγγελματία, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες του κάθε χώρου που προορίζεται για κατασκευή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Παντελεάκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης του οικιακού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Λειτουργώ πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και τηρώ τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε ένα χώρο, που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κομνηνός Ξανθόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πέραμα Αττική 188 63

Ως έμπειρος πολιτικός μηχανικός μαζί με το άρια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μου, αναλαμβάνω την γενική ανακαίνιση του οικιακού σας χώρου, άμεσα και με εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο και η ολοκληρωμένη εργασία που προσφέρω (από μελέτη του χώρου μέχρι ολοκλήρωση της ανακαίνισης), σας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα, που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Επιλέξτε μας για εργασίες άρτιες και χώρους όμορφους αισθητικά και λειτουργικούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Πέραμα - 4 ειδικοί στις ανακαινίσεις