3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Κομνηνός Ξανθόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πέραμα - Κομνηνός Ξανθόπουλος#} Πέραμα Αττική 188 63

Ως έμπειρος πολιτικός μηχανικός μαζί με το άρια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μου, αναλαμβάνω την μερική ή ολική ανακαίνιση της κουζίνας σας, άμεσα και με εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα, σεβόμενος πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μου. Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο και η ολοκληρωμένη εργασία που προσφέρω, σας παρέχουν ένα αποτέλεσμα, που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Επιλέξτε μας για εργασίες άρτιες και μια κουζίνα άκρως λειτουργική και όμορφη αισθητικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Παντελεάκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πέραμα - Παντελής Παντελεάκος#} Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι πολιτικός μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των εργασιών ανακαίνισης της κουζίνας σας, άμεσα και οικονομικά. Οι εργασίες μου περιλαμβάνουν την μελέτη του χώρου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, που συμφωνούν με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σας. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ποιοτικά, ώστε οι εργασίες μου να αντέχουν την φθορά του χρόνου. Λειτουργώ πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και τηρώ τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας, που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Κάκαρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πέραμα - Φίλιππος Κάκαρης#} Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών που σχετίζονται με την γενική ή μερική ανακαίνιση της κουζίνας σας, για τον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Ως πολιτικός μηχανικός και μαζί με το έμπειρο τεχνικό μου προσωπικό, μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών από την μελέτη του χώρου, μέχρι και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης που έχετε ανάγκη. Επίκεντρό μου ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Πέραμα - 3 επαγγελματίες