3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Πεντέλη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


MARTHA'S CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεντέλη Αττική 152 36

Δίνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας τόσο με την ποιότητα των τροφίμων μας όσο και με τις τιμές μας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Varsos, A., S.A. - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεντέλη Αττική 152 36

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες catering που χρειάζεστε για να πλαισιώσετε την εκδήλωσή σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κτήμα Νησίς - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες υπηρεσίες catering για την εκδήλωσή σας με σκοπό την άμεση ικανοποίησή σας. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Πεντέλη