3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες Τεχνικούς Υποστήριξης


BUSINESS NETWORK SYSTEMS - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Πεντέλη Αττική 152 36

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων και των τοποθετήσεων ηλεκτρονικών συστημάτων σε μία μεγάλη γκάμα χώρων, από διαμερίσματα μέχρι και εργοστάσια ή βιομηχανίες. Τα κύρια στοιχεία της δουλειάς μας, είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον πελάτη και τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Πεντέλη Αττική 152 36

Δίνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης άμεσα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε στον χώρο για πολλά χρόνια και έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας ανάγκη, από την εγκατάσταση του καινούργιου σας υπολογιστή σας έως την ανάκτηση δεδομένων από ένα χαλασμένο μηχάνημα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες, οικονομικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DGTECH - ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε η πρώτη επιλογή στην τεχνική υποστήριξη των συστημάτων και των υπολογιστών σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η ομάδα μας, αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο, που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας για οτιδήποτε χρειαστούν. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τεχνική Υποστήριξη Πεντέλη - 3 εξειδικευμένοι τεχνικοί