Πατώματα - Δάπεδα Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους πατωματζήδες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιος είδος πατώματος είναι το καταλληλότερο για το χώρο σου;

Είναι γεγονός ότι οι επιλογές που έχουμε στην κατασκευή πατωμάτων είναι πάρα πολλές. Τόσες πολλές που είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβουμε ποιο είναι το καταλληλότερο πάτωμα για τις ανάγκες μας.

Για να μην χάνεσαι στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία πατωματζή που θα σε κατατοπίσει και θα σου λύσει πλήρως όλες τις απορίες που έχεις σχετικά με τα διάφορα είδη πατωμάτων και την εγκατάστασή τους.

Τα ξύλινα πατώματα, δεν είναι η μοναδική επιλογή που έχεις. Είτε αφορούν τον εξωτερικό χώρου του σπιτιού σου είτε τον εσωτερικό, υπάρχουν μοντέρνες και κλασικές επιλογές για τα δάπεδα του χώρου σου.

Για να έχεις μια πρώτη εικόνα, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις επιλογές που έχεις.

Πατώματα από βινύλιο

Μπορείτε να το βρείτε είτε με τη μορφή πλακιδίων είτε με τη μορφή φύλλων, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Μεγάλο τους πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος αγοράς και τοποθέτησης.

Πατώματα με πλακάκια

Τα πλακάκια είναι από τα πιο διαδεδομένα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός πατώματος. Η ποικιλία είναι και εδώ τεράστια, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν εντυπωσιακή αντοχή στην υγρασία και έχουν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης.

Πατώματα λάμινειτ

Ένα υλικό που έχει κάνει δυναμική εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ ανθεκτικό και με χαμηλό κόστος. Το οπτικό αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει αρκετά με αυτό του ξύλου.

Ξύλινα πατώματα

Πρόκειται ίσως για το πιο όμορφο πάτωμα που μπορεί να υπάρχει σε ένα σπίτι. Το ξύλο είναι ένα εκπληκτικό υλικό που χαρίζει μοναδική ζεστασιά στο χώρο. Έχεις όμως και κάποιες ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης που δεν πρέπει να παραμελούνται.

Τα ξύλινα δάπεδα, μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρου, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ανθεκτικότητας.

Τα δάπεδα από μασίφ ξυλεία και τα ημιμασίφ δάπεδα, αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον τομέα του ξύλινου πατώματος. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προσφέρουν υπηρεσίες τοποθέτησης ξύλινου πατώματος, με ονειρεμένα και μακροχρόνιας αντοχής αποτελέσματα.

Πλαστικά δάπεδα

Τα πλαστικά δάπεδα, αποτελούν μία οικονομική και μοντέρνα λύση στην τοποθέτηση δαπέδων. Αποτελούν δημοφιλή εργασία ανακαίνισης εξαιτίας του χαμηλού κόστους αλλά και του μοντέρνου αποτελέσματος που προσφέρουν.

Για την τοποθέτησή πλαστικού δαπέδου είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να προϋπάρχει μία λεία και καθαρή επιφάνεια, ώστε να εφαρμοστεί κατάλληλα.

Τα πλαστικά δάπεδα, χαρακτηρίζονται για την διαχρονικότητά τους και την υψηλή αντοχή τους στην φθορά του χρόνου. Ακόμη, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων από πέτρα, βινύλιο, ξύλο, γρανίτη κ.α.

Η τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, πραγματοποιείται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρου. Ειδικά, σε χώρους όπως νοσοκομεία, σχολεία, αποθήκες αποτελεί μία συχνή επιλογή. Αυτό συμβαίνει διότι οι τιμές στα πλαστικά πατώματα είναι χαμηλές, διαθέτει ελάχιστες ανάγκες συντήρησης ενώ ξεχωρίζει για την αντοχή του.

Πατώματα από φυσικά πετρώματα

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν πατώματα από υλικά όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο. Πρόκειται για ανθεκτικά υλικά που με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να αντέξουν εντυπωσιακά στο χρόνο, ενώ παράλληλα δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο πολυτελείας σε όποιον χώρο εφαρμόζονται. Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον τομέα τους, είναι οι πλάκες Καρύστου που ξεχωρίζουν τόσο για την αισθητική όσο και για την αντοχή τους. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική τοποθέτηση πέτρας Καρύστου σε δάπεδα και τοίχους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πατώματα από τσιμέντο

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια εφαρμογή που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Η κατασκευή της έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και είναι πολύ ανθεκτική. Το πάτωμα αυτό ταιριάζει ιδιαίτερα σε χώρους μοντέρνας αισθητικής και βιομηχανικού στυλ.

Οι πιστοποιημένοι και αξιολογημένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία τοποθέτηση, επισκευής και συντήρησης δαπέδου, με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Για εξειδικευμένη τοποθέτηση laminate δαπέδου, πλαστικού, βινυλίου,παρκέ ή ξύλινου πατώματος και βιομηχανικού ή σταμπωτού, ο πατωματζής της πλατφόρμας μας, είναι η απάντηση στην αναζήτησή σας.

Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να καταχωρήσετε την εργασία σας και να πάρετε τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα πατώματα.

Οι πατωματζήδες μας, μπορούν να σας προτείνουν τις πιο αξιόπιστες επιλογές και να σας συμβουλεύσουν για οποιαδήποτε εργασία συντήρησης του πατώματός σας τόσο για ξύλινα πατώματα όσο και για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις δαπέδου όπως είναι το μωσαϊκό. Είτε χρειάζεσαι γυάλισμα και τρίψιμο παρκέ είτε μωσαϊκού, οι επαγγελματίες μας είναι η απάντηση στην αναζήτησή σου. Ακόμη, αναλαμβάνουν την επισκευή ή αντικατάσταση των δαπέδων του χώρου σου και είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σου χαρίσουν ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής πάτωμα.

Εάν θες να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδεές για πατώματα λάμινειτ δες:

7+1 εντυπωσιακά δάπεδα laminate για το σαλόνι σου

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Πατωματζήδες για το 2017

Οι πατωματζήδες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
37 Αξιολογήσεις
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Μιχάλης Αγγελακόπουλος
34 Αξιολογήσεις
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
Ηλίας Σπεντζάρης
61 Αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, τυπικότατος, ακριβής στα ραντεβού, οικονομικός και πάντα ευδιάθετος!!
Πάνος Σαββίδης
20 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός και με σεβασμό στο χώρο που ήρθε να δουλέψει. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
22 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Giorgos Zygouris
14 Αξιολογήσεις
Αξιόλογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.