3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Πεντέλη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


EXPRESS CLEANING SERVICES - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Πεντέλη Αττική 152 36

Το συνεργείο μας Express Cleaning Services Π. Θεοδωρακόπουλος αποτελεί την συνέχεια της εταιρίας Express K. Θεοδωρακόπουλος που ιδρύθηκε το 1974, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα συνεργεία στον χώρο του καθαρισμού. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Αναλαμβάνουμε και επαναλαμβανόμενους οικιακούς καθαρισμούς.Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EASY CONSEPT - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε συνεργείο καθαρισμού αποτελούμενο από εξειδικευμένους στον χώρο της καθαριότητας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς πολυκατοικιών και οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEEP CLEAN - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Πεντέλη Αττική 152 36

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών καθαρισμού του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Πεντέλη