20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Δημήτρης Κουνέλης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου μόνωση.Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κουνέλης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία μας έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας στον ελαιοχρωματισμό. Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών. Είμαστε η λύση στον ελαιοχρωματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

starofservice ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Προσφέρουμε εδώ και χρόνια στους πελάτες μας Ειδικές ξυλουργικές εργασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματική εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους ξυλουργούς ικανούς να να διαμορφώσουν και να αναλάβουν την εργασία σας άμεσα και οικονομικά. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Στοχεύουμε στην ευχαρίστηση των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Μοσχάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαι εργολάβος χωματουργικών, οικοδομικών, ΑΠΕ εργασιών με άδεια εμπειροτέχνη μηχανικού για δημόσια έργα. Η επιχείρηση Μοσχάκης Αθανάσιος λειτουργεί 15 χρόνια σε συνέχεια του πατέρα μου από το 1969. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται σε ό,τι εργασίες μας αναθέσουν, αφού διακρινόμαστε για την επαγγελματική εργασία μας, με προσιτές τιμές και άριστη συνεργασία. Επιλέξτε μας για αποτελεσματική και άμεση ολοκλήρωση έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΚΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της ανακαίνισης του μπάνιου σας και άρα μπορεί να ασχοληθεί και με την τοποθέτηση πλακιδίων, προτείνοντας πρωτότυπες και λειτουργικές ιδέες. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την κουζίνα σας. Συνδυάζουμε έμπειρη ομάδα συνεργατών με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ιδέες που θα σας συναρπάσουν. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και αποτελέσματα επαγγελματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τζερεμές - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση παντός είδους εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου και άρα μπορώ να αναλάβω και την τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας. Ως πολιτικός μηχανικός και μαζί με το έμπειρο τεχνικό μου προσωπικό, μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών από την μελέτη του χώρου, μέχρι και την ολοκλήρωση της γενικής ή και μερικής ανακαίνισης που έχετε ανάγκη. Επίκεντρό μου ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Σ. Πάχνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που καθημερινά αναλαμβάνουμε οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση και επισκευή των πατωμάτων σας. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις εργασίες σοβατίσματος με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΟΥΛΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε η λύση στις χωματουργικές εργασίες σας.. Η επιτυχία και η εδραίωσή μας στον απαιτητικό και σύνθετο αυτό χώρο οφείλεται στην ολιστική και διεπιστημονική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που αναλαμβάνουμε. Χαρακτηριζόμαστε για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση των έργων που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σωφρονίου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και τοποθέτηση σκεπής στον χώρο σας. Σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, είμαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε ανησυχία σας, κάνοντας το αδύνατο-δυνατό με ευκολία στην πληρωμή και με προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΣΧΑΚΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει εργασίες σοβατίσματος άμεσα και υπεύθυνα. Εκτελούμε έργα μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων, καθώς και τη διακόσμηση σπιτιών, διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να τους εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Σ. Πάχνης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρκε Κουφός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια προτείνει συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων σας άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

neosun. gr - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις εργασίες σοβατίσματος. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, συνδυάζοντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μας είναι η πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνια συνεργασίας. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την κατασκευή σκεπής για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον συγκεκριμένο κλάδο με μεγάλη επιτυχία και διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας μας για να διασφαλίζει συνεχώς την ποιότητα των κατασκευών της. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Σωφρονίου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες που σχετίζονται με την σκίαση των χώρων σας, όπως είναι και οι εργασίες πέργκολας.Σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, είμαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε ανησυχία σας, κάνοντας το αδύνατο-δυνατό με ευκολία στην πληρωμή και με προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

K. Koniaris Carpet - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η επισκευή και η τοποθέτηση δαπέδων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας εδώ και πολλά χρόνια με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εμπειρία ετών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Μωυσιάδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να αποκτά πιστοποιήσεις σε κάθε τομέα εργασιών που αναλαμβάνουμε. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INDUSA ΚΑΖΑΚΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Πεντέλη Αττική 152 36

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης και άρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την τοποθέτηση πλακιδίων, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Διαθέτουμε μεγάλη ομάδα συνεργατών οι οποίοι περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν. Η ποιότητα της δουλειάς μας επιθυμούμε να είναι εξαιρετική γιατί βασική μας αρχή είναι να κάνουμε δουλειές με επαγγελματισμό, Συνδυάζουμε καλές τιμές με ποιοτικά υλικά και είμαστε έτοιμοι να σας εντυπωσιάσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Πεντέλη