3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό


EASY CONSEPT - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαστε συνεργείο καθαρισμού αποτελούμενο από εξειδικευμένους στον χώρο της καθαριότητας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEEP CLEAN - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πεντέλη Αττική 152 36

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS CLEANING SERVICES - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Πεντέλη Αττική 152 36

Το συνεργείο μας Express Cleaning Services Π. Θεοδωρακόπουλος αποτελεί την συνέχεια της εταιρίας Express K. Θεοδωρακόπουλος που ιδρύθηκε το 1974, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα συνεργεία στον χώρο του καθαρισμού. Πρωταρχική μέριμνα, για εμάς, αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας, που προέρχεται από την επαγγελματική εργασία, που προσφέρουμε. Η προσφερόμενη ποιότητα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, που παρέχουμε στους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων Πεντέλη - 3 Επαγγελματίες