3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Πεντέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Δημήτρης Κουνέλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου γενική ανακαίνιση του χώρου σας. Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΡΚΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Πεντέλη Αττική 152 36

Είμαι έμπειρος πολιτικός μηχανικός και μαζί με το άρτια καταρτισμένο στον χώρο, προσωπικό μου αναλαμβάνω και την γενική ή μερική ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη και την φιλοσοφία της εταιρείας του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τζερεμές - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Πεντέλη Αττική 152 36

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του χώρου σας, σε όλα τα στάδια της εργασίας προσφέροντας πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις. Η εμπειρία μου με βοηθάει στο να αντιλαμβάνομαι τις απαιτήσεις που έχει ο κάθε χώρος και να ανταπεξέρχομαι σ'αυτές. Στόχος μου είναι να έχω ικανοποιημένους πελάτες, ενθουσιασμένους, με θέληση να με προτιμήσουν ξανά στο μέλλον. Επιλέξτε με για ανώτερα ποιοτικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Πεντέλη - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις