3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Πειραιάς

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


MASTER K - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πειραιάς - MASTER K#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η MASTER K, αναλαμβάνει το catering του τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια, στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτοντας πολύπειρη ομάδα επαγγελματιών, που θα κληθούν να εξυπηρετήσουν και να επιμεληθούν το μπουφέ της εκδήλωσης σας. Χαρακτηριζόμαστε από τις μοναδικές γεύσεις και από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROUAN THAI RESTAURANT - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πειραιάς - ROUAN THAI RESTAURANT#} Πειραιάς Αττική 185 32

Το εστιατόριο Rouan Thai, παρέχει Ταϋλανδέζικες προτάσεις υπηρεσιών catering. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή του Πειραιά για πολλά συνεχόμενα έτη, εξυπηρετώντας διοργανώσεις εκδηλώσεων στο εστιατόριο αλλά και αναλαμβάνοντας υπηρεσίες catering σε άλλους χώρους. Διαθέτουμε ειδική αίθουσα για κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις και το προσωπικό, Ταϋλανδέζικης καταγωγής, εκπέμπει την ηρεμία, την καλοσύνη και με επαγγελματισμό παρέχει άψογες υπηρεσίες κάθε στιγμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUNNY DAY CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πειραιάς - SUNNY DAY CATERING#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η Sunny Day, μια δυναμική εταιρεία catering και event management, που εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα εκδηλώσεων όπως γάμους, βαφτίσεις, cocktail party και επαγγελματικά event σε κτήματα γάμου και πολυχώρους εκδηλώσεων για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και κάθε είδους εταιρική εκδήλωση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Πειραιάς