14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Αργύρης Μπαντινάκης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Αργύρης Μπαντινάκης και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας Tzakiexpress, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις εργασίες καθαρισμού και επισκευής του τζακιού σας. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία επιθεώρησης, η οποία περιλαμβάνει και πλήρη αναφορά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η καμινάδα σας, αλλά και τις τυχόν επισκευές στις οποίες πρέπει να προχωρήσετε, για την ασφάλεια και την καλύτερη αποδοτικότητα της εστίας σας. Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσουν. Είμαστε άμεσα δίπλα σας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες ανακατασκευής οικιακού τζακιού. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε υλικά τα οποία τα έχουμε επιλέξει για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και προτείνουμε υψηλής αισθητικής λύσεις. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURO - FIRE - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η EURO-FIRE, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εγκαταστάσεων, στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Τα αποτελέσματα θα ταιριάζουν απόλυτα με τον χώρο σας και θα του δίνουν την ζεστασιά που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να ξεκινήσετε τις εργασίες στο τζάκι σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERKAMIN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την κατασκευή των τζακιών και των καπνοδόχων σας και προτείνει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για τον χώρο σας. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΑΤΖΑΔΑΚΗΣ TECHNOLOGIES - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση του τζακιού ή της καπνοδόχου σας. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για υψηλής αισθητικής προτάσεις για την επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας μας εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την κατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Λέκας Δημήτρης και ως έμπειρος επαγγελματίας είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να προτείνω άμεσες λύσεις στην επισκευή και την κατασκευή του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Με τους έμπειρους τεχνικούς μας διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Χ. ΑΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Τα τζάκια και οι καπνοδόχοι είναι ο τομέας ειδίκευσής μας που εδώ και χρόνια ξεχωρίζουμε για την υψηλή αισθητική και την υψηλή αποδοτικότητα των κατασκευών μας. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INOX SHELL - ΙΑΤΡΙΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας διαθέτει μεγάλη πείρα στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και γι' αυτά μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντί τους και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΜΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γεώργιος Τζούμης και αναλαμβάνω την τοποθέτηση ή την επισκευή του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο τον οικοδομικών εγκαταστάσεων για πολλά έτη, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις σημαντικές διαφορές. Με χαρακτηρίζει η ευγενική συμπεριφορά μου απέναντι στους πελάτες μου, καθώς και ο σεβασμός που δείχνω προς τις απαιτήσεις τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω το τζάκι σας και να σας παραδώσω επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ GROUP - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της επισκευής και την συντήρησης τζακιών και καπνοδόχων και εγγύηση της ποιότητα της εργασίας μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΜΙΑΝΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Χρήστος Κομιανός και με την μεγάλη πείρα που διαθέτω μπορώ να προτείνω τις κατάλληλες λύσεις για την κατασκευή τζακιού στον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Σπύρος Μαρτζάκης και είμαι επαγγελματίας τεχνικός στην επισκευή και την κατασκευή τζακιών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω νέες μεθόδους και υλικά που συμφέρουν τους πελάτες μου τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Χαρακτηρίζουμε για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Πειραιάς