15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Σωτήρης Ντάλας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις για ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια ή μάρμαρα. Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και άριστη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να καλύψουμε επιτυχώς τις ανάγκες κάθε μας πελάτη. Ξεχωρίζουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας λόγω της άριστης ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας και δημιουργούμε εργασίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικές, ασφαλείς και καλαίσθητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρύσανθος Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαινίσεων δαπέδων με πλακάκια και μάρμαρα, σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής οικοδομών και μαζί με τους καταξιωμένους συνεργάτες μου θα φροντίσουμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες που προτείνουμε τόσο για την αισθητική όσο και για τη λειτουργική αναβάθμιση του χώρου σας, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά μας. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας και να σας δώσω μια προσφορά για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΡΙΓΟΣ Μ.Ν. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της τοποθέτησης πλακιδίων και απαρτίζεται από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει την ιδανική λύση, σε κάθε σας ανάγκη. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, το χρόνο παράδοσης και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και εκπλαγείτε θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚ ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΜΕΠΕ - ZEUS HOME - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει και την εργασία τοποθέτησης του, καλύπτοντας στο έπακρον τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας, στοιχεία που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα και με αποτελέσματα εγγυημένης ανθεκτικότητας, ποιότητας και λειτουργικότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΣΒΩΛΟΥ Γ. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των υλικών μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτησή τους. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξειδικευμένα υλικά και μηχανήματα. Η καθημερινή μας επαφή με επαγγελματίες του χώρου επεξεργασίας μαρμάρου και οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους παραγωγής υλικών και μηχανημάτων επεξεργασίας μαρμάρου, γρανίτη και πλακιδίων, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό μας έχουν δώσει την τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα σχετικό με το μάρμαρο. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας μας, συνδυασμένες πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε άρτιες και άκρως επαγγελματικές λύσεις τοποθέτησης πλακιδίων στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η ποιότητα των υλικών μας και το όμορφα αισθητικά παρεχόμενο αποτέλεσμα, είναι τα στοιχεία εκείνα, που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στην συνείδηση των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στον εκάστοτε πελάτη. Οι τιμές μας είναι προσιτές σε σχέση με την ποιοτική εργασία που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας γιατί η πολύχρονη εμπειρία μας στις κατασκευές αλουμινίου και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AGORATEC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τη ν τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μου. Προσφέρω αισθητικά όμορφα αποτελέσματα, ασφαλή και λειτουργικό. Κύριο μέλημα μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μου. Παρέχω δυνατότητα γρήγορης παράδοσης της εργασίας και ολοκληρώνω τις εργασίες μου σεβόμενος τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Προτιμήστε με και μείνετε ικανοποιημένοι από την εργασία που προσφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΑΔΙ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας.Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε, άμεσα και οικονομικά, σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη, από μικρές, επισκευαστικές εργασίες και αποκατάσταση βλαβών έως την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με ποιότητα και συνέπεια ! Στόχος μας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους, μέσα στους περιορισμούς που θέτονται από το budget του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΣ ΕΥΣΤΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Με πολυετή παρουσία στο χώρο, παρέχουμε στους πελάτες μας πλακάκια και μάρμαρα άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους, στον χώρο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είτε μόνος είτε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, οι αρχές μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η παροχή καλύτερης εργασίας στον πελάτη με το δυνατό, χαμηλότερο κόστος. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε και να δημιουργήσουμε για εσάς τις ιδανικές κατασκευές για το σπίτι η την επιχείρηση σας. Μετά την δική μας εργασία τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ποιοτικά, λειτουργικά και ασφαλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAGONA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΚΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Στόχος μας είναι η παροχή λειτουργικών και ανθεκτικών αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α. ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας τεχνικός και δίνω οριστικές λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, για τις ανάγκες του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά κυρίως στην ασφάλεια και την αντοχή του έργο μου. Λειτουργώ σεβόμενη τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου τους, πάντα άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με εμπειρία χρόνων και με τιμές ασυναγώνιστες. Βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις και συμφέρουσες πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μπορούμε να αναλάβουμε και την τοποθέτηση πλακιδίων στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Λειτουργούμε πάντα σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και τις προσωπικές σας, προτιμήσεις. Έχουμε κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχουμε πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό, όλες τις εργασίες που θα μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΠΟΖΙΔΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν πλακάκια και μάρμαρα με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, έτσι ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Πειραιάς - 15 επαγγελματίες πλακιδίων