3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Παναγιώτης Αγγέλης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις ανακαινίσεις με πλακάκια ή μάρμαρα. Έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς στη διάθεση μου, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε ανάλογη εργασία, φέρνοντας ποιοτικά αποτελέσματα στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ντάλας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις για ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια ή μάρμαρα. Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και άριστη τεχνογνωσία έτσι ώστε να καλύψουμε επιτυχώς κάθε μας πελάτη. Ξεχωρίζουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας λόγω της άριστης ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρύσανθος Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαινίσεων δαπέδων με πλακάκια και μάρμαρα σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής οικοδομών και μαζί με τους καταξιωμένους συνεργάτες μου θα φροντίσουμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες που προτείνουμε τόσο για την αισθητική όσο και για τη λειτουργική αναβάθμιση του χώρου σας, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά μας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Πειραιάς - 3 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…