3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Θέρμανση Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες θέρμανσης


Μηνάς Αντιμισιάρης - Θέρμανση

Θέρμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή της κεντρικής θέρμανσης του σπιτιού σας. Διαθέτω πολυετή πείρα και αντιλαμβάνομαι αμέσως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης. Από απλές επισκευές σωμάτων καλοριφέρ μέχρι και εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή φυσικού αερίου, υπόσχομαι να προσφέρω τα αποτελέσματα που περιμένατε. Για όλες τις μικρές εργασίες δίνεται εγγύηση ποιοτικής εργασίας για 5 χρόνια. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Κιμουλιατης - Θέρμανση

Θέρμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για τα προβλήματα θέρμανσης που αντιμετωπίζετε. Έχω πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εργασίες και είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για να βοηθήσω με όποια βλάβη μπορεί να προκύψει. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές. Θα είναι τιμή μου να με επιλέξετε για την επιδιόρθωση της βλάβης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Πιτσικουλάκης - Θέρμανση

Θέρμανση - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στα προβλήματα θέρμανσης που αντιμετωπίζετε. Είμαι τεχνικός Θέρμανσης - Υδραυλικός και κατέχω πολυετή εμπειρία στους χώρους των επισκευών και των αποκαταστάσεων. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Από απλή συντήρηση σωμάτων μέχρι και την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, εγγυώμαι σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Θέρμανση Πειραιάς - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…