15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τεντες Ε.Καρακίτσος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Η εμπειρία μας μετρά πάνω από 33 χρόνια, και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε καταφέρει να αναλάβουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες των πελατών μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, οι εύχρηστες και αξιόπιστες εφαρμογές και η άμεση εξυπηρέτηση, προσφέροντας σας ένα ασφαλές και καλαίσθητο αποτέλεσμα! Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι κοντά σας, να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Χάλαρης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Από το 1975 η Βιοτεχνία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών παντός τύπου. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και των υλικών μας εγγυώνται το καλύτερο για τον χώρο σας. Τα προϊόντα και οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα εργασίας και υλικών. Έχουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και πάντα το αποτέλεσμα που φέρουμε είναι ικανοποιητικό για τους πελάτες μας! Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες του χώρου και τις προτιμήσεις σας. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Βαζακόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο συστημάτων σκίασης και εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές και σε κάθε είδους τέντες. Τα τελευταία χρόνια διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της και σας περιμένει να σας προσφέρει λύσεις σκίασης υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον τομέα της τέντας και του μουσαμά και ακόμα και σήμερα σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε μία από τις ελάχιστες βιοτεχνίες που κατασκευάζει τέντες σπιτιών, μουσαμάδες αυτοκινήτων και καλλύματα σκαφών. Διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας προσφέρουν λύσεις στα μέτρα σας τόσο για τη σκίαση όσο και για την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Επιλέγοντας μας, θα επωφεληθείτε από ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας που προσαρμόζεται απόλυτα στις αισθητικές αλλά και λειτουργικές σας προτιμήσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Καϊκόπουλος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, στα συστήματα σκίασης. Έχουμε συνεχή παρουσία εδώ και 35 χρόνια στο χώρο της σκίασης, και αποτελούμε την υπογραφή ποιότητας και καλής συνεργασίας που συνοδεύει τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Η εταιρεία μας εργάζεται πάντα με γνώμονα την άριστη ικανοποίηση των προδιαγραφών των πελατών μας. Προσφέρουμε πλούσια γκάμα σχεδίων και τετνόπανα υψηλής ποιότητας με αντοχές ώστε σε κάθε περίπτωση να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε αυτό το οποίο θα μας ζητήσετε. Επιπλέον, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του χώρου σας ή συγκεκριμένες απαιτήσεις έχοντας την δυνατότητα για την δημιουργία ειδικών κατασκευών,στο οποίο μας βοηθά η πολύχρονη εμπειρίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασίας στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή των οικιακών και των επαγγελματικών τεντών. Επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και ως προς την ποιότητα των σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούμε, αλλά και ως προς τα αξιόπιστα συστήματα υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε. Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις ειδών σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ιδέες, εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΜΕΩΝ ΤΡΙΜΕΡΙΤΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας ολοκληρώνει εργασίες που σχετίζονται με τα συστήματα σκίασης και τις τέντες του χώρου σας. Πληθώρα καταστημάτων, εταιριών αλλά και ιδιώτες μας έχουν επιλέξει για να λύσουν το πρόβλημα σκίασης τους και να αναβαθμίσουν ποιοτικά τους χώρους τους καθώς οι οικονομικά προσιτές λύσεις μας καλύπτουν σε βάθος χρόνου τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους. Λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες σας και διακρινόμαστε από οργάνωση και αξιοπιστία, ενώ παρέχουμε λειτουργικά και αισθητικά όμορφα αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΘΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα αυτό και είμαι σε θέση να αναλάβω μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Η πολύχρονη εμπειρία μου με έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αντιλαμβάνομαι άμεσα τις ανάγκες των πελατών μου, και να εντοπίζω άμεσα τις εργασίες που θέλουν να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι. Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μου, έχω καταφέρει να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, προσφέροντας τους υψηλή ποιότητα εργασίας, άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές. Είμαι πάντα στη διάθεση σας, θα χαρώ πολύ να σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές για τις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAPA TENTA - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Με πολυετή πορεία στα συστήματα σκίασης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από πανιά κορυφαίας ποιότητας. Καλύπτουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών τόσο στην κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την επισκευή. Πρωταρχικός μας στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα εργασίας που αντέχει στο χρόνο αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές. Η πολύ φιλική και εξυπηρετική μας διάθεση, η υπευθυνότητα αλλά και η συνέπεια είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και βγείτε κερδισμένοι, από τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρουμε, οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας και των ειδικών κατασκευών, δίνοντας λύσεις για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας για οποιαδήποτε λύση και απορία, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης αλλά και μετά το πέρας της εργασίας. Δίνουμε έμφαση στην επιλογή υλικών κατασκευής αρίστης ποιότητας όπου σας εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις. Με υλικά αρίστης ποιότητας για μακροχρόνιες και ασφαλείς λύσεις, είμαστε η ιδανική λύση στο πρόβλημα σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία μας είναι η ποιότητα η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης για πολλά χρόνια. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες που μπορεί να χρειάζεστε για το σπίτι σας! Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και οι λογικές τιμές. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων που σχετίζονται με τις τέντες και τα συστήματα σκίασης του χώρου σας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις ανάγκες σας. Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν, για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά την δουλειά μας προσφέρει λύσεις ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση σκίασης ή στέγασης. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENT CENTER - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Ολοκληρώνουμε παντός είδους εργασίες που σχετίζονται με τα συστήματα σκίασης και τις τέντες που θέλετε να τοποθετήσετε στον χώρο σας. Με προσήλωση πάντα και μονάχα στην καλύτερη ποιότητα, δημιουργούμε για κάθε εξωτερικό χώρο τέντες που προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και πρακτικές λύσεις για κάθε οικία και επαγγελματικό χώρο. Όλες οι κατασκευές μας υποστηρίζονται από μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να εγγυώνται απρόσκοπτο και απλό χειρισμό. Η εταιρεία μας και το έμπειρο προσωπικό τεχνικών μας είναι αυτοί που θα εγγυηθούν για τις καταλληλότερες λύσεις στην κάλυψη κάθε είδους ανοιχτού χώρου και για κάθε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε, πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΡΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Σημαντικό είναι να θυμάστε πως οι καλύτερες προτάσεις είναι αυτές που γίνονται απ' ευθείας στο χώρο σας. Η πολυετή πείρα μας σίγουρα θα σας δώσει τη λύση σε όποιο πρόβλημα σκίασης και αν αντιμετωπίζετε, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αποτελεί την υπογραφή ποιότητας και καλής συνεργασίας στο χώρο της τέντας εδώ και 35 χρόνια. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό σας προσφέρει μια πληθώρα λύσεων, για να μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο τύπο σκίασης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.Από απλές τέντες για το μπαλκόνι του σπιτιού μέχρι κρεβατίνες για τον επαγγελματικό σας χώρο ή και πέργκολες για το εξοχικό σας, διαθέτουμε όλες τις λύσεις σκίασης. Εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε ποιος τύπος τέντας είναι ο πιο κατάλληλος για σας. Προσφέρουμε πλούσια γκάμα σχεδίων και τεντόπανα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής, ώστε σε κάθε περίπτωση, να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε αυτό το οποίο θα μας ζητήσετε. Επιπλέον, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του χώρου σας ή συγκεκριμένες απαιτήσεις, έχοντας τη δυνατότητα για τη δημιουργία ειδικών κατασκευών, στο οποίο μας βοηθά η πολύχρονη εμπειρία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΚΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις Τέντες, από το 1969, έτος ίδρυσής της. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που πέρασε από τον πατέρα στο γιο. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία έχουμε ως στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Σε αντίθεση με τις προσταγές των καιρών που θέλουν την προχειρότητα και την ανευθυνότητα να επικρατούν, έχουμε μείνει πιστοί στις αρχές της δουλειάς μας και βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια, την ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε: πέργκολες, πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολοκουρτίνες. Αναλαμβάνουμε και επισκευές, όλο το χρόνο. Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert). Σε συνεννόηση με τον πελάτη, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του, αλλά ταυτόχρονα να του δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Πειραιάς - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες