3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συναγερμοί - Κάμερες Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στα Συστήματα Συναγερμού


Nίκος Στεφάνου - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας. Βρισκόμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με εμπειρία 28 ετών. Ιδιαίτερο κομμάτι της άρτιας εξυπηρέτησής μας αποτελεί η μεγάλη πείρα που διαθέτουμε στο Service ηλεκτρικών συσκευών με γνώμονα πάντα τη μέγιστη δυνατή λειτουργία τους και την εξοικονόμηση ενέργειας. Μερικά από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και ο σεβασμός προς τον χώρο του πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Horizon Solutions - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Horizon Solutions, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας, εγκαθιστώντας συναγερμούς ή κάμερες στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε, από το 2010 στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας να στηρίζεται στην αφοσίωση που διαθέτουμε για το αντικείμενο. Σχεδιάζουμε από κοινού το πακέτο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργαντέας - Συναγερμοί - Κάμερες

Συναγερμοί - Κάμερες - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές απαντήσεις στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, η υψηλή ποιότητα εργασίας αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συναγερμός Πειραιάς - 3 επαγγελματίες σε κάμερες και συναγερμούς