15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Παναγιώτης Γεωργαντέας - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές απαντήσεις στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, η υψηλή ποιότητα εργασίας αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ. Έχοντας πολυετή εμπειρία, αλλά και με το επιστημονικό μου επίπεδο μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε εργασία όσο ιδιαίτερη και εάν είναι. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι, από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρω.ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ξενάριος - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας άριστες τεχνικές γνώσεις, αναλαμβάνω για εσάς κάθε είδους εργασία προκειμένου να καλύψω κάθε ανάγκη που προκύπτει στον χώρο σας. Εργάζομαι με υπευθυνότητα προς τον πελάτη αλλά και συνέπεια για τον συμφωνημένο χρόνο ολοκλήρωσης. Η υπευθυνότητα μου ως προς τους πελάτες, η συνέπεια σχετικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρω είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μου. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με προτιμήσετε για την ολοκλήρωση των εργασιών σας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Horizon Solutions - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Horizon Solutions, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας, εγκαθιστώντας συναγερμούς ή κάμερες στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε, από το 2010 στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας να στηρίζεται στην αφοσίωση που διαθέτουμε για το αντικείμενο. Σχεδιάζουμε από κοινού το πακέτο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τις ανάγκες του. Στην εταιρεία μας έχουμε σαν γνώμονα την ολική υποστήριξη των υπηρεσιών μας. Γι αυτό επενδύσαμε σε τεχνολογία αιχμής και σε στελεχωμένο με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επιλέχθηκε βάση αυστηρών κριτηρίων σε ένα περιβάλλον τεχνολογικά συνεχώς αναπτυσσόμενο. Οι σύμβουλοι μας είναι στην διάθεση σας για να μελετήσουν και να καλύψουν με εξειδικευμένες προτάσεις κάθε σας απαίτηση!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SOKARIS SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας καθημερινά παρέχει εγγυημένες προτάσεις τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας με σκοπό να ευχαριστήσει απόλυτα τους πελάτες της. Η ξεκάθαρη στρατηγική υπεροχής της εταιρείας μας, η άρτια υποδομή και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, εγγυώνται για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε πολυεθνικές εταιρείες, επιφανείς επιχειρηματίες, διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς, καθώς και για το αίσθημα και τη σιγουριά της πραγματικής ασφάλειας. Απόδειξη της υπεροχής μας είναι η πληθώρα των ικανοποιημένων μας πελατών που μας επιλέγουν συνεχώς. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PASS DEFENCE - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, από την ιδιωτική κατοικία έως τον βιομηχανικό χώρο. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε θέμα, που σχετίζεται με το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NETIZEN SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας στον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσή μας και καθημερινά αναλαμβάνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Βρισκόμαστε χρόνια στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό των συνεργατών μας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή και ασφάλεια του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας στους χώρους σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

APIKOS Systems S.A. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εξοπλίσει τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Η μεγάλη μας πείρα και η συνεχής επιθυμία μας να εξελισσόμαστε με τα χρόνια παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τομέα μας, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Δίνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας όποια στιγμή το επιθυμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΣΤΟΡΑ Π & ΣΙΑ ΟΕ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Είμαστε έμπειρη ομάδα και εδώ και χρόνια επιλέγουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και από τις πρωτοποριακές ιδεές για μία καλύτερη εγκατάσταση. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση με μοναδικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας και την ευχαρίστηση την δική σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDITERRANEAN SECURITY SYSTEMS SA - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας, για τους χώρους σας. Ειδικευόμαστε και βρίσκουμε λύσεις στις επισκευές βλαβών και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εργαζόμαστε με όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς και μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ταυτότητα μιας άρτιας οργανωμένης επιχείρησης στην οποία εμπιστεύονται την ασφάλεια τους μεγάλοι οργανισμοί, Τράπεζες, βιομηχανίες και πλήθος ιδιωτών. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για την ασφάλεια του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERAL SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε για εσάς μια ευρεία γκάμα εργασιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου σας και συγκεκριμένα με την τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων ασφαλείας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της εργασίας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας αλλά και η συνέπεια απέναντι στον συμφωνηθέντα χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε απόλυτα από τις προσιτές τιμές μας, την εξυπηρέτηση και την οργανωμένη και επαγγελματική εργασία, που σας προσφέρουμε! Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η επιχείρηση μου δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας για πολλά χρόνια και διαθέτουμε έμπειρη τεχνική ομάδα που θα σας συστήσει τον καλύτερο και τον πιο οικονομικό τρόπο για την ασφάλεια του χώρου σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και την ποιότητα της εργασίας μας. Αξιοπιστία, οργάνωση, ευγένεια και ασφάλεια είναι κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KENTAVROSECURITY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις εγκαταστάστεις συστημάτων ασφαλείας σε κάθε είδους εργασίας που αναλαμβάνουμε, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η ομάδα της εταιρείας μας έχει επιλεγεί με βασικά κριτήρια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ήθος και την συνέπεια, ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνικές εξελίξεις διεθνώς. Εφαρμόζει αυτές που προσφέρουν υψηλό ποσοστό ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη και τις παραμέτρους της εύκολης χρήσης του συστήματος και του χαμηλού κόστους. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες μου, οι οποίες προσφέρονται πάντα σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C.B.I SECURITY SERVICES - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ασφαλείας, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της φύλαξης και της ασφάλειας, έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με άμεση εξυπηρέτηση. Η προσοχή που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, χαρίζουν στους πελάτες μας την ασφάλεια που επιθυμούν για τον οικιακό και τον επαγγελματικό τους χώρο. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας μας έχουν ξεχωρίσει στα μάτια των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που να μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Βρισκόμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις λύσεις που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Πειραιάς