3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Horizon Solutions - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Horizon Solutions, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα ασφαλείας, εγκαθιστώντας συναγερμούς ή κάμερες στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε, από το 2010 στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας να στηρίζεται στην αφοσίωση που διαθέτουμε για το αντικείμενο. Σχεδιάζουμε από κοινού το πακέτο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τις ανάγκες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ξενάριος - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας άριστες τεχνικές γνώσεις, αναλαμβάνω για εσάς κάθε είδους εργασία προκειμένου να καλύψω κάθε ανάγκη που προκύπτει στον χώρο σας. Εργάζομαι με υπευθυνότητα προς τον πελάτη αλλά και συνέπεια για τον συμφωνημένο χρόνο ολοκλήρωσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργαντέας - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές απαντήσεις στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, η υψηλή ποιότητα εργασίας αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Πειραιάς
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…