15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Legend Auto Service Piraeus - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείριση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για εσάς, παντός τύπου εργασίες για το αυτοκίνητο σας καθώς εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημα σας από τον χώρο σας. Το συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες για εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα εργασίας, τα σωστά ανταλλακτικά καθώς και οι πρώτες ύλες και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε άμεσες, αποτελεσματικές, ασφαλείς και ποιοτικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταύρος Πολιτόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας, είμαι σε θέση να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας. Το συνεργείο μου, είναι εξειδικευμένο Service και ηλεκτρολογείο των εταιριών Saab, Opel, VW, Audi, Seat, Skoda. Έχουμε εξειδίκευση στα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα εργασίας, σε συνδυασμό πάντα με τα αρίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που συνοδεύουν είναι, η συνέπεια η υπευθυνότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλέας Κυριακόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαι σε θέση να εξυπηρετήσω μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας!Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου, αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συγκεκριμένα αναλαμβάνω εργασίες όπως, Τεχνικό Έλεγχο Αυτοκινήτου, Προετοιμασία Κτεο, Γενικό Έλεγχο. κ.τ.λ. Η κάθε μας εργασία, χαρακτηρίζεται από γνήσια ανταλλακτικά, συνέπεια χρόνου και άμεση εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε να κάνουμε αυθημερόν ολοκλήρωση της εργασίας και να παραδώσουμε το όχημα στο χώρο του πελάτη. Η ευγένεια και η πολύ καλή εξυπηρέτηση είναι στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την επαγγελματική συμπεριφορά μας. Επιλέξτε μας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Μαυρέας - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης. Προσφέρουμε πρωτοποριακές, αναβαθμισμένες και εγγυημένες after sales υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας σας απολαυστικά χιλιόμετρα οδήγησης. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας μας αλλά και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την κάθε εργασία, είναι κάποια από τα στοιχεία που εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα. Προσφέροντας σας, μοναδική ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με πολύ προσιτές τιμές, είμαστε η ιδανικότερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να δώσουμε μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Εμπιστευτείτε μας το όχημα σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FAST LANE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ν - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνοντας την ολοκληρωμένη υπηρεσία service του οχήματός σας.Έχοντας πολύχρονη εμπειρία έχω καταφέρει να φέρω εις πέρας μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το αυτοκίνητο σας, όπως είναι και η προετοιμασία για ΚΤΕΟ. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το όχημα σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα εργασίας αλλά και τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.Β.Ε - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό είμαι διατεθειμένος να σας καλύψω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και να σας παρέχω μαζί με το εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μου τεχνικό προσωπικό, εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτου. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η αφοσίωση που δείχνουμε στους πελάτες μας, το μεράκι για τη δουλειά μας και η λεπτομερής εργασία. Όλα αυτά πάντα συνδυάζονται από ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας αλλά και ιδιαίτερη εργασία σε κάθε περίπτωση. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να διορθώσουμε κάθε σας βλάβη αλλά και να φροντίσουμε το αυτοκίνητο σας, για την καλύτερη λειτουργία του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. - ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Π. ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Το service, η συντήρηση, η βελτίωση, ο διαγνωστικός έλεγχος, η εμφάνιση και η οδική ασφάλεια είναι από τις βασικές ανάγκες κάθε οχήματος. Αν είστε λάτρης των αυτοκινήτων BMW και Mini Cooper, το συνεργείο αυτοκινήτων μας σας προσφέρει ξεχωριστή μεταχείριση. Με δραστηριότητα από το 2008 και έδρα τα Καμίνια Πειραιά, το συνεργείο αυτοκινήτων μας φροντίζει για την συντήρηση και τη βελτίωση των οχημάτων αυτών των κολοσσιαίων εταιρειών. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα βελτιωτικά προϊόντα της αγοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και έτσι την προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Aναλαμβάνω την ολοκληρωτική και άκρως επαγγελματική εργασία service του αυτοκινήτου σας αλλά και μικροεπισκευές και ισιώματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φιλικές τιμές. Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας και να το μεταμορφώσει, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε άμεσα, ασφαλή και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTO SERVICE APOSTOLIS - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Tο συνεργείο αυτοκινήτων μας έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για πολλά χρόνια και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεση και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στον χώρο αυτό, είναι το μεράκι για τη δουλειά μας, η πολύ προσεκτική εργασία αλλά και η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, που βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε του σχετική εργασία. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να κλείσουμε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε το σέρβις και του δικού σας αυτοκινήτου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις μας αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTO SERVICE MADONIS RACING - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις μας αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Πειραιάς Αττική 185 32

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Χαρακτηριζόμαστε από τους πελάτες μας, ως συνεπείς και υπεύθυνοι. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια ψάχνοντας πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να διεκπεραιώσουμε και την δική σας εργασία, με επαγγελματισμό, μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Πειραιάς - 15 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων