15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Πειραιάς

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Χάρης Ρωμανίδης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Ηλεκτροεπισκευαστική αναλαμβάνει την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών σας άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία 22 χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας. Διεκπεραιώνουμε τις εργασίες σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι εργασίες μας θα έχουν διάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δημιουργούμε πιστό και ικανοποιημένοι πελατολόγιο, μέσα απο τις εργασίες που προσφέρουμε!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, αναλαμβάνει την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας, και έχει ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Ολοκληρώνουμε πληθώρα σχετικών εργασιών με συνεπεία, επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας. Εγγυόμαστε την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα κάθε συσκευής. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΣΧΥΣ Ενεργειακές Λύσεις - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία ΙΣΧΥΣ Ενεργειακές Λύσεις, αναλαμβάνει την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο, έχοντας αναλάβει, μέσα στα χρόνια, μικρά και μεγάλα έργα. Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας, μας καθιστούν έτοιμους να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία γύρω από την εγκατάσταση των συσκευών σας. Οι τιμές που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε πανέτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Nίκος Στεφάνου - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Βρισκόμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουμε εργασίες υψηλού επιπέδου και ασφαλείας. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για τις δουλειές μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε δυσκολία. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας και η πλήρης ικανοποίησή τους με τις υπηρεσίες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να σταθούμε δίπλα σας σε όποια δυσκολία αντιμετωπίζετε με τις ηλεκτρολογικές σας εργασίες, που σχετίζονται με την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργαντέας - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω λειτουργικές και αποτελεσματικές προτάσεις για την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων. Με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, η υψηλής ποιότητας εργασία αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ. Έχοντας πολυετή εμπειρία, αλλά και με το επιστημονικό μου επίπεδο μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε εργασία, μου αναθέσετε, όσο ιδιαίτερη και εάν είναι. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα και περιλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό που δείχνει συνέπεια και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και η ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Φωτινιάς - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία στον χώρο και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Με χαρακτηρίζουν ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη αλλά και η συνέπεια μου, απέναντι στα χρονοδιαγράμματα. Δεσμεύομαι για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος, καθώς εργάζομαι σχολαστικά και αποτελεσματικά. Προτιμήστε με και θα προσαρμόσω τις υπηρεσίες μου στις δικές σας ανάγκες οικονομικά και αποτελεσματικά! Η ευχαρίστηση των πελατών μας αποτελεί αυτοσκοπό μας και φροντίζουμε να την κερδίζουμε με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μας επιλέγουν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας! Προτιμήστε με και θα προσαρμόσω τις υπηρεσίες μου στις δικές σας ανάγκες οικονομικά και αποτελεσματικά!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών στον χώρο σας, άμεσα και οικονομικά. Η πολυετή εμπειρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και διασφαλίζει την ασφάλεια και την λειτουργικότητα στον χώρο σας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα απο την παροχή υπηρεσιών, που διακρίνονται απο ασφάλεια, οργάνωση και επαγγελματισμό. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι Ηλεκτρολόγος και μπορώ να δώσω λύσεις στην άμεση σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Παρέχω τεχνική υποστήριξη σε ιδιώτες, καθώς και υποστήριξη συστημάτων σε επιχειρήσεις.Το ειδικευμένο προσωπικό μας, καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο σας! Χειριζόμαστε την κάθε εργασία προσεκτικά παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και συνεχή εκπαίδευσης πάνω στις εξελίξεις στον τομέα μας. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε την αξιόπιστη λύση που ψάχνετε άμεσα και με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Το έμπειρο και καταξιωμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας, άμεσα και με επαγγελματισμό.Ο πελάτης είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων μας και οι υπηρεσίες μας βασίζονται στις ανάγκες και προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά. Η πολυετή μας πείρα μας δίδαξε να μην επαναπαυόμαστε αλλά συνεχώς να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο σε επίπεδο εξειδίκευσης όσο και σε επίπεδο επαγγελματικού χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε εργασία, που θα μας αναθέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GEMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε άμεσες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση οικιακών συσκευών παντός τύπου. Στόχος μας είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά! Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση και για την επίλυση των προβλημάτων σας εντός χρονοδιαγράμματος.Στο επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και πρωταρχικός μας στόχος η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες μας με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες και άκρως ποιοτικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών όποτε το χρειαστείτε. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Λειτουργούμε σεβόμενοι τις προτιμήσεις σας, τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης και προσφέρουμε αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα των συνεργατών μας με αγάπη και μεράκι για την δουλειά μας και παραδίδουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα που διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με υπευθυνότητα και συνέπεια. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις, που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Καλύπτω με τον ίδιο επαγγελματισμό τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες, σέβομαι τις ανάγκες σας και λειτουργώ πάντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή! Παρέχω λύσεις που ταιριάζουν με τον χώρο σας και προσφέρω πάντα υπηρεσίες λειτουργικές και ανθεκτικές στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών οικονομικά και άμεσα. Υλοποιώ την εργασία σε όλα τα στάδια και φροντίζω για την ασφάλεια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στις απαιτήσεις του πελάτη. Εγγυώμαι ασφάλεια και λειτουργικότητα των συσκευών σας και ολοκλήρωση της εργασίας μου, εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνηθέντα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAL ELECTRIC - . ΔΑΛΕΖΙΟΥ Μ. ΣΙΑ Ο.Ε - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πολλά έτη και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη, Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό.Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας άμεσα και υπεύθυνα προτείνει λύσεις στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. άμεσα και υπεύθυνα. Καθημερινά και με συνέπεια εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών και φροντίζουν να τους αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Ευγένεια, οργάνωση, τεχνογνωσία και επαγγελματισμός, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουνε να ξεχωρίζουμε! Οι τεχνικοί μας δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Μας επιλέγουν για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Πειραιάς