20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Πατέλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γιάννης Πατέλης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις από μία απλή επισκευή μέχρι και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Εξυπηρετώ πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Δουλεύω με σεβασμό προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρω και τα ταχύτητα αποτελέσματα. Είμαι επαγγελματίας στην δουλειά μου και φροντίζω οι εργασίες μου να με δικαιώνουν. Είμαι έτοιμος όλο το 24ωρο να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας και την παράδοση ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Πατέλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω αποτελεσματικές λύσεις από μία απλή επισκευή μέχρι και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Εξυπηρετώ πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μου. Δουλεύω με σεβασμό προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία. Σκοπός μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου αλλά και η δική μου ικανοποίηση με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών μου. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας επισκευή. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vsf Clima - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επισκευές, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαστε από το 1995 στον οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό και μπορούμε να σας προσφέρουμε σχεδιασμό και υλοποίηση εξειδικευμένων και σύγχρονων συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού, με άριστα αποτελέσματα. Εγγυόμαστε καλή συνεργασία που την διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς πριν και μετά το πέρας της παράδοσης ενός έργου.Βρισκόμαστε στην διάθεσή των πελατών μας εδώ και χρόνια να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών τους και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Φροντίζουμε να λύσουμε άμεσα το πρόβλημά σας και να εξασφαλίσουμε για τις συσκευές σας μακροχρόνια λειτουργικότητα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και βελτιώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά μας για να εξασφαλίζουμε για εκείνον μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες και αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Εγγυόμαστε την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα κάθε συσκευής. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Σπυρόγλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Climafresh παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή, την εγκατάσταση ή τη συντήρηση του κλιματιστικού σας. Για ότι αφορά την ψύξη, είμαστε η καλύτερη επιλογή για όσους ζητούν άμεση εξυπηρέτηση, άψογο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, θα βρεθούν στη διάθεσή σας για να ακούσουν με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε να προτείνουν την ιδανική για εσάς και τον χώρο σας, λύση. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χρόνο σας γι' αυτό και φροντίζουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και μπορούμε να δώσουμε λύση για κάθε μοντέλο συσκευής που διαθέτετε. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή ή την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας και για τα νέα μοντέλα της αγοράς για να μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία που μας ανατίθεται. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για εργασίες που αφορούν τον κλιματισμό και εγγυόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Nίκος Στεφάνου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες λύσεις στην εγκατάσταση αλλά και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και του κλιματισμού και παρέχουμε εργασίες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για τις δουλειές μας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας που μας προτιμούν για οποιαδήποτε εργασία προκύψει. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένη και οικονομική εξυπηρέτηση στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Χατζηαθανασίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, για την επιχείρηση σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους τεχνικούς. Εξυπηρετώ πελάτες στην περιοχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εργασία υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά των πελατών μας, για τις οικονομικές μας τιμές και τις άρτια τεχνογνωσία του προσωπικού μας. Περιμένουμε καθημερινά να δώσουμε εγγυημένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις των επαγγελματικών σας ψυγείων. Ζητήστε προσφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρα μέλη με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στις εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την άμεση διαθεσιμότητα του προσωπικού μας, εγγυάται για εσάς άμεση εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία χρειαστείτε. Στόχος μας η εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών μας. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε γιατί επιθυμούμε οι πελάτες μας να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZEPHYRUS COOLING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά το σπίτι σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Η μεγάλη μας πείρα σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, δίνει απολύτως λειτουργικά αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και γι' αυτά μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και η χρήση ανταλλακτικών μεγάλης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και μακροχρόνια συνεργασίας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRS ΨΑΘΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Η πολυετή μας εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, δίνουν αποτελέσματα λειτουργικά και μακροχρόνια. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα μοντέλα συσκευών και τους προσφέρει την λειτουργικότητα που χρειάζονται. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με άριστη ποιότητα υπηρεσιών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η πλήρη ευχαρίστησή σας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΓΙΑΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γεώργιος Βαγιάνος και ειδικεύομαι στην επισκευή και τοποθέτηση του κλιματιστικού σας τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και να προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις για εκείνον. Ο εξοπλισμός που διαθέτω μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσει λειτουργικά αποτελέσματα. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις με μοναδικό σκοπό την πλήρη ευχαρίστησή τους. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε αίτημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου και βελτιώνω την καθημερινότητά σας με εντυπωσιακής λειτουργικότητας συσκευές. Αναλαμβάνω να επισκευάσω πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη και η ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνω άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η παροχή εγγύησης για την λειτουργικότητα του επαγγελματικού σας ψυγείου. Η τιμή των παρεχόμενων υπηρεσιών μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε σχέση με την ποιότητα. Προτιμήστε με για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Σπύρος Μαυρίδης και δίνω λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα άμεσα και προτείνω οικονομικές λύσεις χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και εξοπλισμό τέλειας ποιότητας. Η πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία μου με βοηθούν στο να δίνω συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη και με την σειρά του εκείνος να με εμπιστεύεται. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη .Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Η εμπιστοσύνη των πελατών μου είναι πολύ σημαντική για εμένα. Προτιμήστε με και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως λειτουργικά. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Οι τιμές ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και δίνουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις. Είμαστε επαγγελματίες έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα. Λύνουμε το πρόβλημά σας και σας παρέχουμε εξειδικευμένες και μακροχρόνιες λύσεις για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με παρόμοιο πρόβλημα. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας για εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζαμπάς και προσφέρω εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζω λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μου συνδυάζουμε άριστη ποιότητα υλικών και εξοπλισμού και εγγυόμαστε αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν και τους πιο δύσπιστους.Σκοπός μας είναι να εξελιχτούμε ως επαγγελματίες και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Οποιαδήποτε εργασία σας απασχολεί μπορούμε να την αναλάβουμε και να σας παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με άμεσες και οικονομικές λύσεις

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Σταύρος Μαρκόνης και εδώ και χρόνια προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας στον οικιακό και στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και τεχνογνωσία να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών εύκολα και οικονομικά. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και μπορώ να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών. Στοχεύω στην ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IREFSYS - ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ Α. Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Για πάνω από 15 χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της Βιομηχανικής και Επαγγελματικής ψύξης όλων των μεγεθών.Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου.Η εμπειρία μας, μας έχει καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες εξελισσόμενες εταιρείες στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών. Πλεονέκτημά μας είναι ότι τα συνεργεία μας αποτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους και με μακρόχρονη εμπειρία τεχνικούς και ότι ο εξοπλισμός μας είναι ο πιο σύγχρονος για την αποτελεσματική διάγνωση των βλαβών και για τη δοκιμή των μηχανημάτων έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Πειραιάς - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί