20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Πατέλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω αποτελεσματικές λύσεις από μία απλή επισκευή μέχρι και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Εξυπηρετώ πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Δουλεύω με σεβασμό προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας επισκευή. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Πατέλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις από μία απλή επισκευή μέχρι και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Εξυπηρετώ πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Δουλεύω με σεβασμό προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Vsf Clima - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επισκευές, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε από το 1995 στον οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό και μπορούμε να σας προσφέρουμε σχεδιασμό και υλοποίηση εξειδικευμένων και σύγχρονων συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού, με άριστα αποτελέσματα. Εγγυόμαστε καλή συνεργασία που την διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς πριν και μετά το πέρας της παράδοσης ενός έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Σπυρόγλου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Climafresh παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή, την εγκατάσταση ή τη συντήρησητου κλιματιστικού σας. Για ότι αφορά την ψύξη και την θέρμανση, είμαστε η καλύτερη επιλογή για όσους ζητούν άμεση εξυπηρέτηση, άψογο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, θα βρεθούν στη διάθεσή σας για να ακούσουν με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ώστε να προτείνουν την ιδανική για εσάς και τον χώρο σας, λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Nίκος Στεφάνου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και του κλιματισμού και παρέχουμε εργασίες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για τις δουλειές μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή ή την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς ή τους οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Χατζηαθανασίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, για την επιχείρηση σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους τεχνικούς. Εξυπηρετώ πελάτες στην περιοχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εργασία υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητήστε προσφορά εδώ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι. ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΜΑΚΡΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Οδυσσέας Μακρέλης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε όλα τα στάδια της εργασίας με ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τον σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει επισκευές Ψυγείων από το 1993. Επισκευάζει και συντηρεί όλων των τύπων τα επαγγελματικά και οικιακά ψυγεία, σε λογικές τιμές.Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες και σέβομαι τις ανάγκες των πελατών μου.Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους τεχνικούς. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRS ΨΑΘΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα, καθημερινά και οικονομικά. Η πολυετή μας εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, δίνουν αποτελέσματα λειτουργικά και μακροχρόνια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με άριστη ποιότητα υπηρεσιών και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Σπύρος Μαυρίδης και δίνω λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα άμεσα και προτείνω οικονομικές λύσεις χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και εξοπλισμό τέλειας ποιότητας. Η πείρα μου και η άριστη τεχνογνωσία μου με βοηθούν στο να δίνω συμφέρουσες λύσεις στον πελάτη και με την σειρά του εκείνος να με εμπιστεύεται. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη . Προτιμήστε με και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αναλαμβάνω να επισκευάσω πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά.Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη και η ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνω άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZEPHYRUS COOLING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά το σπίτι σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Η μεγάλη μας πείρα σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, δίνει απολύτως λειτουργικά αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και μακροχρόνια συνεργασίας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Βασίλειος Μαραγκός και προτείνω λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Κύριο μέλημά μου η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και τιμές ασυναγώνιστες. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι τα ανταλλακτικά μακροχρόνιας αντοχής που χρησιμοποιώ και ο εξοπλισμός μου. Ο συνδυασμός τους δίνει ολοκληρωμένα αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΤΟ ΤΕΧΝΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας στον οικιακό και στον επαγγελματικό σας χώρο καθημερινά με εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Διαθέτω πολυετή πείρα και παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου για να μπορώ να ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα. Έχω άριστο εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Σταύρος Μαρκόνης και εδώ και χρόνια προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας στον οικιακό και στον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και τεχνογνωσία να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών εύκολα και οικονομικά. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και μπορώ να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως λειτουργικά. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ& ΣΙΑ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου, στον χώρο σας, άμεσα, ,με επαγγελματισμό και ασφάλεια.Στόχος μας είναι να παρέχουμε εργασία υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.Οι τιμές μας είναι προσιτές, το προσωπικό μας ευγενικό και το αποτέλεσμα της εργασίας μας άκρως επαγγελματικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Πειραιάς - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…