4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


Τεντες Ε.Καρακίτσος - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία, Τέντες Καρακίτσος, προσφέρει “δροσερές” λύσεις στην κατασκευή πέργκολας για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης για πάνω από 33 χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε καταφέρει να ανάβουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η σωστή επιλογή ποιοτικών υλικών εξαιρετικής αντοχής, οι εύχρηστες και αξιόπιστες εφαρμογές αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βρεθεί κοντά σας, για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή της πέργκολας, στον ιδιωτικό σας χώρο. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και φροντίζουμε να σας καλύπτουμε από την αρχή μέχρι και το τέλος των νέων αναγκών σας. Σας παρέχουμε από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμό του χώρου σας μέχρι και παντός τύπου τεχνικών. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Χάλαρης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης η εταιρία μας Τέντες Χάλαρης, αναλαμβάνει να καλύψει μεγάλη γκάμα εργασιών. Η άριστη τεχνογνωσία αλλά και η πολυετής εμπειρία είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μουσούλης - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση, PalMetall, αναλαμβάνει την κατασκευή πέργκολας για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στις αλουμινοκατασκευές και διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας μας για να διασφαλίζει συνεχώς την ποιότητα των κατασκευών της. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Πειραιάς - 4 εξειδικευμένοι επαγγελματίες