15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Νικόλαος Ρούσσης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Νικόλαος Ρούσης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα ανακατασκευής δαπέδων και πατωμάτων. Με εμάς δίπλα σας, μπορείτε να διευκολυνθείτε αφάνταστα κατά την είσοδο σας στο νέο σας χώρο ή για την ανακαίνιση αυτού που ήδη διαθέτετε, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σημαντικό αυτό βήμα της ζωής σας, προσφέροντάς σας μοναδικές λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Καλέστε μας για ένα ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε της λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Νικόλαος Παπαμιχαήλ και είμαι έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα της τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ομάδα συνεργατών μου προτείνει δημιουργικές και ποιοτικές λύσεις για εσάς. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ISOFLOOR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες και οριστικές λύσεις για την τοποθέτηση και επισκευή των πατωμάτων σας με σκοπό την την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να καλύψουν τις ανάγκες σας για επισκευή και τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΟΥΡΙΚΗΣ Α.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών που αναλαμβάνουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΣ ΕΥΣΤΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής του πατώματος ή του δαπέδου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α. ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και ανανεώνει τον εξοπλισμό και τα υλικά της για να σας παρέχει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECOFLOOR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία ΕCOFLOOR, αναλαμβάνει την ανακατασκευή του πατώματος του εσωτερικού του σπιτιού σας, αλλά και των δαπέδων των εξωτερικών σας χώρων. Το γραφείο, δραστηριοποιείται στο χώρο για πολλά έτη και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Δημήτριος Γιαννουλάκης, έμπειρος τεχνικός και εδώ και χρόνια προσφέρω υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής του πατώματος και του δαπέδου σας με σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!<

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΙΤΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία ΣΙΜΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στο χώρο των δαπέδων και των πατωμάτων, διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECOFLOOR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας σας παρέχει ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για πατώματα και δάπεδα με υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CERAMICA GRES AE - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα της μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας για την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡΟ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας εργασίες τοποθέτησης και επισκευής πατωμάτων και δαπέδων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Πειραιάς - 15 επαγγελματίες