15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους στον τομέα της μετακόμισης επαγγελματίες. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε με επιτυχία μεταφορές και μετακομίσεις, από και προς Αττική,κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις μεταφορικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης. Λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό,τα ιδιόκτητα φορτηγά και τα σύγχρονα μηχανήματα ανύψωσης, που διαθέτουμε. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από οργάνωση και ασφάλεια, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ν. & Ν. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των μεταφορών – μετακομίσεων. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο από άριστα συντηρημένα φορτηγά δημοσίας χρήσης, που μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας άμεσα και αποτελεσματικά, μέσα στο χρονοδιάγραμμα εργασιών που εξαρχής έχουμε συντάξει με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμη, χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, πραγματοποιούμε κάθε είδους εργασίες που σχετίζονται με ανυψώσεις. Τα εμπορεύματά σας να διανέμονται έγκαιρα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άμεση διεκπεραίωση οποιαδήποτε εργασίας μας ανατεθεί, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Με σεβασμό στην περιουσία και τις επιθυμίες των πελατών μας, συνεργαζόμαστε μαζί τους και επιτυγχάνουμε μέγιστη απόδοση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KTS - KOUFOS TRANSPORT SERVICES LTD - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές που χρειάζεστε, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα, εγγυημένης ποιότητας.Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας.Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDITERRANEAN MANAGEMENT SA - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία, που θα του αναθέσετε. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας είναι θέμα εξέχουσας σημασίας για εμάς. Ολοκληρώνουμε κάθε μας εργασία με ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την υπηρεσία ανώτερης ποιότητας και επαγγελματισμού, που σας προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική εταιρεία Χατζησάββας,δραστηριοποιείται στις μεταφορές – μετακομίσεις, παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στους πελάτες της με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε τιμές προνομιακές.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στον Πειραιά αναλαμβάνει μεταφορές – μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με σεβασμό απέναντι στον πελάτη, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησής του, γεγονός που αποδεικνύεται από τα έργα που έχει φέρει κατά καιρούς εις πέραςΗ πείρα των ανθρώπων μας , σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για να πραγματοποιηθούν οι μεταφορές και οι μετακομίσεις που μας αναθέτετε, οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρισκόμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΜΗΣ ΛΑΪΝΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μου παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, βρίσκομαι σε θέση να γνωρίζω τις περισσότερες ανησυχίες και να προσφέρω προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν τις εργασίες μου, είναι η ευγένεια και η προσεκτική μετακίνηση των αντικειμένων σας. Εξυπηρετούμε, έξυπνα και γρήγορα, προσπαθώντας να καλύψουμε, πλήρως, τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Προτιμήστε μας για ασφάλεια,άμεση εξυπηρέτηση, οργάνωση και αξιοπιστία στις διεθνείς μεταφορές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EUROTRANS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η EUROTRANS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, παρέχει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, κατάλληλα για την ασφαλή μετακίνηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Κάθε μας κίνηση πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και απόλυτη κατανόηση για τις επιθυμίες σας. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τα αντικείμενα σας και εργαζόμαστε πολύ προσεκτικά ώστε να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την μεταφορά αυτών. Προτιμήστε μας για μετακομίσεις, ανώτερης ποιότητα, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN CARGO ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές, που προσφέρουμε, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την μετακόμιση σας, από και προς Αττική. Δραστηριοποιούμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και διαθέτω το δικό μου, ιδιόκτητο φορτηγό. Συνεργάζομαι με πολύπειρους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μεταφορείς, έτοιμους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Φροντίζω και παραδίδω πάντα τα αντικείμενά σας στην κατάσταση που τα παρέλαβα και στο σημείο παράδοσης που έχει συμφωνηθεί. Ενώ αναλαμβάνω και την εργασία τοποθέτησης στο νέο σας χώρο, αν το επιθυμείτε. Ο ικανοποιημένος πελάτης είναι επιτυχία για εμάς! Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις, που σχετίζονται με την μετακόμιση του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτω εξίσου έμπειρο προσωπικό, που κατανοεί την σημαντικότητα της συγκεκριμένης εργασίας και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην μεταφορά των αντικειμένων που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος μου είναι η η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, με την ολοκλήρωση της εργασίας. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και οι τιμές που πρέπει να είναι προσιτές και να συμφωνούν με τις δυνατότητές του και πάνω απ' όλα ο σεβασμός στα πράγματα και στο πρόσωπό του.Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας, εντός του νομού Αττικής. Διαθέτω εξίσου έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία αναλαμβάνει με επαγγελματισμό, οργάνωση και αξιοπιστία, όποια εργασία της αναθέσετε. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Επιλέξτε μας για ποιοτική εργασία μετακόμισης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΑΝΟΙ ΕΡΜΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και εμπειρία μετακομίσεις και μεταφορές από και προς Αττική. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ανύψωσης και ιδιόκτητα φορτηγά, ενώ το προσωπικό μας είναι έμπειρο, καλύπτοντας έτσι μεγάλο εύρος των προσωπικών και εταιρικών σας αναγκών. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη και η ασφάλεια των προϊόντων του, κατά την μεταφορά. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις για την μετακόμιση ή την μεταφορά που χρειάζεστε, εντός του νομού Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο των μεταφορών για μεγάλο χρονικό διάστημα και γνωρίζουμε τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανησυχίες του πελάτη. Η επιθυμία να φτάσουν τα αντικείμενα σας, ασφαλή, στο νέο προορισμό, είναι για εμάς εντολή. Εργαζόμαστε με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να μείνει ο εκάστοτε πελάτης ικανοποιημένος και να μας εμπιστευθεί ξανά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους και άρα είμαστε η καταλληλότερη λύση, στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS TRUCKS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Κατανοούμε την σημαντικότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας και σεβόμαστε τον πελάτη μας και τις εταιρικές του ανάγκες. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών για πολλά χρόνια και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ