20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


FAIR FREIGHT INTERNATIONAL - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει λειτουργικές προτάσεις για τη διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και στόχος μας είναι η παροχή αποτελέσματος του καλύτερου μείγματος ποιότητας - τιμής για τον πελάτη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας και την πιο δύσκολη μετακόμιση. Μας διακρίνει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN CARGO ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές, που προσφέρουμε, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GLOBO TRANS - ΕΞΑΡΧΑΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό και ασφάλεια. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο, από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η καλύτερη απόδειξη της επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές, που προσφέρουμε, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΜΗΣ ΛΑΪΝΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μου παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τη διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, βρίσκομαι σε θέση να γνωρίζω τις περισσότερες ανησυχίες και να προσφέρω προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν τις εργασίες μου, είναι η ευγένεια και η προσεκτική μετακίνηση των αντικειμένων σας. Εξυπηρετούμε, έξυπνα και γρήγορα, προσπαθώντας να καλύψουμε, πλήρως, τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Προτιμήστε μας για ασφάλεια,άμεση εξυπηρέτηση, οργάνωση και αξιοπιστία στις διεθνείς μεταφορές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις για την μετακόμιση ή την μεταφορά που χρειάζεστε, εντός του νομού Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο των μεταφορών για μεγάλο χρονικό διάστημα και γνωρίζουμε τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανησυχίες του πελάτη. Η επιθυμία να φτάσουν τα αντικείμενα σας, ασφαλή, στο νέο προορισμό, είναι για εμάς εντολή. Εργαζόμαστε με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να μείνει ο εκάστοτε πελάτης ικανοποιημένος και να μας εμπιστευθεί ξανά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους και άρα είμαστε η καταλληλότερη λύση, στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική εταιρεία Χατζησάββας,δραστηριοποιείται στις μεταφορές – μετακομίσεις, παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στους πελάτες της με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε τιμές προνομιακές.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στον Πειραιά αναλαμβάνει μεταφορές – μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με σεβασμό απέναντι στον πελάτη, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα δραστηριοποίησής του, γεγονός που αποδεικνύεται από τα έργα που έχει φέρει κατά καιρούς εις πέραςΗ πείρα των ανθρώπων μας , σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για να πραγματοποιηθούν οι μεταφορές και οι μετακομίσεις που μας αναθέτετε, οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας, εντός του νομού Αττικής. Διαθέτω εξίσου έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, η οποία αναλαμβάνει με επαγγελματισμό, οργάνωση και αξιοπιστία, όποια εργασία της αναθέσετε. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη! Επιλέξτε μας για ποιοτική εργασία μετακόμισης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PETER ARGO INTERNATIONAL FORWARDERS - Α ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1965 και αναλαμβάνει Διεθνείς Μεταφορές. Εδρεύει στον Πειραιά, όπου βρίσκονται και τα γραφεία και οι αποθήκες της, έχοντας σκοπό τη διαμετακόμιση εμπορευμάτων, ελαιολάδου, προσωπικών ειδών κ.ά., την αντιπροσώπευση αντίστοιχων εταιρειών σαν πράκτορες αυτών, καθώς και την αποκλειστική αντιπροσώπευση εταιρειών. Η εταιρεία μας εκτελεί μεταφορές στο εξωτερικό με επιτυχία από την ίδρυσή της. Προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στις θαλάσσιες μεταφορές σας από και προς Αμερική, Αυστραλία και Καναδά. Επειδή μια μεταφορά απαιτεί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας (συσκευασία, φόρτωση, τελωνειακές διατυπώσεις κ.λπ.), εκτελούμε τη μεταφορά σας, χρησιμοποιώντας μόνο τους καλύτερους αντιπροσώπους στη χώρα προορισμού. O σύμβουλος μεταφορών οργανώνει και επιβλέπει από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, βρισκόμενος στο πλευρό σας, καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς σας, παρέχοντάς σας συμβουλές και λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΛΣΟΝ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις διεθνών μεταφορών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών - μετακομίσεων για πάνω από 10 χρόνια και φροντίζουμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες μας, προσφέροντας τους αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα, η ευελιξία ως προς της απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και η ευγένεια σε κάθε περίπτωση. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CONTRADE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας η οποία απαρτίζεται από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να αναλάβει την διεθνή μεταφορά που επιθυμείτε. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών και των μετακομίσεων, καθώς και δικό μας στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων για την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των αντικειμένων σας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ούτως ώστε η μεταφορά σας να διακρίνεται από ασφάλεια και εγγυημένη ποιότητα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας γιατί είμαστε η κατάλληλη λύση στην διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MONDIAL ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές, στις αποθηκεύσεις, στις συσκευασίες και στη διακίνηση. Είναι μια εταιρεία, αμιγώς, Ελληνικής ιδιοκτησίας και συμφερόντων, με ιδιόκτητα γραφεία, αποθήκες και εγκαταστάσεις σε Λονδίνο, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Ντόβερ, Λευκωσία και Λεμεσό. Διαθέτοντας ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (20 Tractors, 40 Trailers και λοιπά βοηθητικά μηχανήματα εξειδικευμένης μεταφοράς), έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητος σε ανταγωνιστικές τιμές, σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Επιλέξτε μας γιατί προσφέρουμε ασφαλείς και επαγγελματικές μεταφορές ανώτερης ποιότητας, που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΡΜΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρισκόμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους στον τομέα της μετακόμισης επαγγελματίες. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε με επιτυχία μεταφορές και μετακομίσεις, από και προς Αττική,κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις μεταφορικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης. Λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό,τα ιδιόκτητα φορτηγά και τα σύγχρονα μηχανήματα ανύψωσης, που διαθέτουμε. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από οργάνωση και ασφάλεια, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΦΑΣΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας αναλαμβάνει τη διεθνή μεταφορά που χρειάζεστε. Ειδικευόμαστε στον χώρο των μεταφορών / μετακομίσεων για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε μία πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στη μεταφορά, μετακόμιση, αποθήκευση και φύλαξη για το σπίτι ή την επιχείρηση σας.Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμένες λύσεις για μετακόμιση και αποθήκευση προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ανάγκη σας. Εγγυόμαστε γρήγορη και ποιοτική συσκευασία ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Είμαστε η κατάλληλη και πιο επαγγελματική λύση για την διεθνή σας μεταφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΦΑ ΦΡΕΗΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των υπηρεσιών σας που σχετίζονται με την διεθνή μεταφορά που επιθυμείτε να εκτελέστε. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, σεβασμό στις ανάγκες σας και επαγγελματισμό, στοιχεία που μας έχουν διαφοροποιήσει από τους ανταγωνιστές μας και μας έχουν καθιερώσει στον κλάδο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι η δική σας ικανοποίησή και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας και θα σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις, σε τιμές που σας συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΑΜΒΟΥΡΓΕΡ Μ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας, με επαγγελματισμό, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα και παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες. αλλά και επιχειρήσεις προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, στοιχεία που μας καθιστούν την καλύτερη λύση, για την διεθνή μεταφορά, που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDITERRANEAN MANAGEMENT SA - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία, που θα του αναθέσετε. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας είναι θέμα εξέχουσας σημασίας για εμάς. Ολοκληρώνουμε κάθε μας εργασία με ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από την υπηρεσία ανώτερης ποιότητας και επαγγελματισμού, που σας προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPRESS TRUCKS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Κατανοούμε την σημαντικότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας και σεβόμαστε τον πελάτη μας και τις εταιρικές του ανάγκες. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών για πολλά χρόνια και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας καθιστούν την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΟΛΟΣ ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας με πολλά έτη πείρας, αναλαμβάνει Διεθνείς Μεταφορές σε μια πληθώρα προορισμών του εξωτερικού. Εγγυόμαστε την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας, είτε πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα, είτε για απλές μεταφορές, καθώς και την έγκαιρη παράδοσή τους. Προσφέρουμε υπηρεσίες Courier - Ταχυμεταφορών και logistics σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Η εταιρία μας είναι στελεχωμένη με καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα επικοινωνίας και παρακολούθησης, ο πελάτης ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή σχετικά με την παράδοση των αποστολών. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διεθνείς μεταφορείς, εξασφαλίζοντας ευελιξία και την ταχύτερη παράδοση, όπως επίσης και τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πειραιάς Αττική 185 32

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ