3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφράσεις Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά για επαγγελματικές μεταφράσεις από τους ειδικούς


ALPHA TRANSLATIONS - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Το μεταφραστικό γραφείο, ALPHA TRANSLATIONS, αναλαμβάνει τις μεταφράσεις επίσημων κειμένων και όχι μόνο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για αρκετά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών, ώστε να καλύπτουμε όσο περισσότερες γλώσσες γίνεται. Κάποια χαρακτηριστικά μας είναι η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη, αλλά και ο ζήλος μας για την παροχή ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΛΛΑ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες μεταφράσεων-διερμηνείας για την γαλλική γλώσσα. Έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία και εξειδίκευση στην γαλλική γλώσσα, αναλαμβάνω για εσάς μεταφράσεις επίσημων κειμένων και παράλληλα υψηλής ποιότητας διερμηνείες. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη και από την αγάπη που έχω για τη δουλειά μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Μεταφράσεις

Μεταφράσεις - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες μετάφρασης κειμένων αλλά και διερμηνειών. Βρίσκομαι για πολλά έτη στον χώρο των μεταφράσεων, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από μεταφράσεις επίσημων κειμένων μέχρι υποτιτλισμούς οπτικοακουστικών υλικών. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια και την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη, καταλαβαίνοντας τις ανησυχίες και τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μεταφράσεις Πειραιάς - 3 μεταφραστές