15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


Λάζαρος Καραμαδούκης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας, για τους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Μετά από 17 χρόνια που ασχολούμαστε με γκαραζόπορτες και πόρτες ασφαλείας μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, σε εργασίες που σχετίζονται με τα κλειδιά και τις κλειδαριές του χώρου σας. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας σε κάθε περίπτωση. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, είναι κάποια από τα στοιχεία μας που μας έχει διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις τους! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να σας καλύψουμε σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μπίλιας - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος και αξιόπιστος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της κλειθροποιίας. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε κάθε είδους ανοίγματα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας για εσάς.Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στον προκαθορισμένο χρόνο και οι προσιτές τιμές που προσφέρονται στους πελάτες. Είμαι σε διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ώρο, θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας και να σας προσφέρω λειτουργικά, ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Επιλέξτε με για εργασίες εγγυημένης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAGNETIC COMPASS - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχουμε πολυετή πορεία στον κλάδο την κλειθαροποιάς και ολοκληρώνουμε όποια σχετική εργασία, μας αναθέστε. Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και όλες μας οι εργασίες εκτελούνται άμεσα και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η οργάνωση ο σεβασμός στις ανάγκες σας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την κλειδαριά και τα κλειδιά ασφαλείας της πόρτας του χώρου σας, καλύπτοντας τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες. Βρίσκομαι στον κλάδο της κλειθροποιίας επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πελατών μου. Εξυπηρετώ άμεσα και με χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αξιοπιστία και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη και τις ανάγκες του.Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κλειδαριών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Έχοντας την εμπειρία τόσων χρόνων, η επιχείρηση μας εξυπηρετεί άμεσα τον πελάτη, με σεβασμό και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διακρινόμαστε από αμεσότητα, οργάνωση, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εχεμύθεια, ενώ αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Αναλαμβάνουμε αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών ασφαλείας, κλειδιά immobilizer, κλειδιά σε πόρτες ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων και κλειδαριές omega. Εξυπηρετούμε, άμεσα, όλο το 24ωρο και σε έκτακτες ανάγκες. Προτιμήστε μας για ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι επαγγελματίας κλειδαράς και καθημερινά αναλαμβάνω και φέρνω εις πέρας εργασίες τοποθέτησης κλειδαριών ασφαλείας αλλά και κατασκευής κλειδιών για τον χώρο σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα που ξαφνιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μου εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, που με επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας εμένα σας προσφέρω λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου.Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞ. Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα Κλειδιά και Κλειδαριές και γενικότερα σε ό,τι αφορά την προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που επεκτάθηκε και σε δεύτερο κατάστημα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Τέλος, τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, συστήματα συναγερμού και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε επί 24ώρου βάσεως, έχοντας τόσα χρόνια απόλυτη προτεραιότητα το σεβασμό στο πρόσωπο και στην ασφάλεια του πελάτη μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIDOPOLIS LOCKSMITH - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε προϊόντα, όπως Κλειδιά και Κλειδαριές, υψηλής ποιότητας και αναγνωρισμένης φήμης, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και υπευθυνότητα και όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό! Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κλειδιών και κλειδαριών. Με γνώμονα την εμπειρία και τις γνώσεις μας, έχουμε καταφέρει να δίνουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την ασφάλεια του σπιτιού σας που αφορά απλές ή θωρακισμένες πόρτες. Αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Ανοίγουμε όλων των ειδών τις πόρτες αλλά και τα αυτοκίνητα και επισκευάζουμε κλειδαριές θυρών και αυτοκινήτων. Διαθέτοντας αυτόματα μηχανήματα κοπής κλειδιών και χρησιμοποιώντας original κλειδιά, φροντίζουμε η αντιγραφή των κλειδιών σας να είναι πάντα σωστή. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος στην άμεση εξυπηρέτηση, ώστε να σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση αντιγραφή κλειδιών ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν χαθεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας κατέχει μακρόχρονη πορεία και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο των κλειδιών και κλειδαριών. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική ολοκλήρωση όποιας εργασίας μας αναθέστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εξασφαλίζουμε την ποιότητα της εργασίας μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια! Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις! Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Τα κλειδιά και οι κλειδαριές είναι ο τομέας μας και μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημά σας και να σας παραδώσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε με σκοπό την ευχαρίστηση των πελατών μας και την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια. Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αλλαγή της κλειδαριάς για τις πόρτες του χώρου σας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας για πολλά συνεχόμενα χρόνια και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχει κερδίσει σε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους σχετική εργασία που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Στην εταιρεία μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα κλειδιά και κλειδαριές, λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ή των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε ανοίγματα οικιών - αυτοκινήτων, καταστημάτων, πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, αλλαγές κάθε τύπου κλειδαριών και πολλά άλλα. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΙΚΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στα κλειδιά και κλειδαριές. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στην ασφάλεια οικιακών και επαγγελματικών χώρων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ανάγκη. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, θωρακισμένη πόρτα, γκαραζόπορτα, χρηματοκιβώτιο κ.τ.λ., η εταιρεία μας θα διασφαλίσει την απόλυτη προφύλαξη των χώρων σας, χάρη στον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει. Προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις από τις ποιοτικές εργασίες μας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Κανελλόπουλος - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε έμπειροι κλειδαράδες, μέλη του Σ.Α.Ε.Κ, με πολυετή πορεία και μπορείτε να εμπιστευθείτε σ' εμάς την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα εργαλεία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες εγκαίρως. Ελάτε σε μας, για να βρείτε λύσεις για την αλλαγή ή την ενίσχυση των υπαρχουσών κλειδαριών και των κυλίνδρων, την αλλαγή κλειδαριάς όταν χάσετε τα κλειδιά σας, αντικλείδια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού, εγκατάσταση πορτών και πυλών και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαζόσασταν, για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα εγγυάται, επίσης, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στη διάθεσή σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Πειραιάς - 15 top επαγγελματίες