15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Πειραιάς

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Σπύρος Κάσσης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον χώρο και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε υλικά τα οποία τα έχουμε επιλέξει για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και προτείνουμε υψηλής αισθητικής λύσεις. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUN LINE - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία, SUN LINE, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και εγγυόμαστε ότι θα σας παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ GROUP - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα του καθαρισμού των τζακιών και καπνοδόχων και εγγύηση της ποιότητα της εργασίας μας αποτελούν τα επαγγελματικά μας αποτελέσματα που προσφέρουμε. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζούμης και ως έμπειρος επαγγελματίας είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να προτείνω άμεσες λύσεις στον επαγγελματικό καθαρισμό του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Με τους έμπειρους τεχνικούς μας διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Σπύρος Μαρτζάκης και είμαι επαγγελματίας τεχνικός με ειδίκευση στον καθαρισμό των τζακιών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω νέες μεθόδους και υλικά που συμφέρουν τους πελάτες μου τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη τιμής. Χαρακτηρίζουμε για την άρτια τεχνογνωσία μου και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιώ. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INOX SHELL - ΙΑΤΡΙΔΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρησή μας διαθέτει μεγάλη πείρα στον καθαρισμό των τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και γι' αυτά μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντί τους και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERKAMIN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας και προτείνει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για τον χώρο σας. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΥΛΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών στον ιδιωτικό και επαγγελματικό σας χώρο με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Δραστηριοποιούμαστε από το 1989 στις κατασκευαστικές εργασίες, σε κάθε χώρο, ενώ από το 2001 ειδικευόμαστε και στους τομείς των ανακαινίσεων κατοικιών και καταστημάτων. Εργαζόμαστε με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας. Χρησιμοποιούμε υλικά που διασφαλίζουν την παράδοση αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την ασφάλεια και καθαρότητά τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΜΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Γεώργιος Ζούμης και παρέχω ολοκληρωμένες απαντήσεις για τον καθαρισμός του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμε για χρόνια στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τζακιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Χαρακτηριζόμαστε από τη σχολαστική μας εργασία και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για τον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας μας εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURO - FIRE - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η EURO-FIRE, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Τα αποτελέσματα θα ταιριάζουν απόλυτα με τον χώρο σας και θα του δίνουν την ζεστασιά που επιθυμείτε. Επιλέξτε μας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να ξεκινήσετε τις εργασίες στο τζάκι σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΖΑΚΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό του τζακιού και της καπνοδόχου σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Χ. ΑΕ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Ο καθαρισμός των τζακιών και των καπνοδόχων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας που εδώ και χρόνια ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι η σωστή λειτουργικότητα και η ενίσχυση της αποδοτικότητας του τζακιού σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΜΙΑΝΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Χρήστος Κομιανός και με την μεγάλη πείρα που διαθέτω μπορώ να προτείνω τις κατάλληλες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού στον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΑΤΖΑΔΑΚΗΣ TECHNOLOGIES - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τον καθαρισμό του τζακιού ή της καπνοδόχου σας. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ