3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


Αντώνης Καλλιανιώτης - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση, Ταπητοκαθαριστήριο Καλλιανιώτης, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Ειδικευόμαστε στον χώρο του καθαρισμού από το 1995 και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας και αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σας. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για τους επαγγελματικούς η οικιακούς χώρους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Λίντζος - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Με εμπειρία από το 1964, η επιχείρηση μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των ταπητοκαθαρισμών. Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, καθαρισμός εξοπλισμού σκαφών είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε για τις προσωπικές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Πειραιάς