3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι Πειραιάς

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Διονύσης Πατεράκης - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι φωτογράφος με βαθιά εμπειρία στα φωτορεπορτάζ και τις βιντεολήψεις κοινωνικοπολιτικών εκδηλώσεων. Το φωτογραφικό μας γραφείο δραστηριοποιείται από το 1954 στον κλάδο της φωτογραφίας και διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Διακρινόμαστε για τη συνέπεια, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τη διακριτικότητα και τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ράνια Καίσαρ - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι φωτογράφοι του στούντιο μας, αναλαμβάνουν υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης εκδηλώσεων. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο και έχοντας για οδηγούς την εμπειρία, την εξειδίκευση και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, παρέχουμε σε εσάς υψηλής αισθητικής φωτογραφίες. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μία προσωπική συνάντηση ώστε να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας και να είναι η φωτογράφισή σας όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Πρεδάρη - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι φωτογράφος, με ειδίκευση στην διαφημιστική φωτογραφία. Διαθέτω εμπειρία μεγαλύτερη των 10 χρόνων καθώς και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. Αυτό που κάνει τους πελάτες μου να με προτιμούν, είναι η αφοσίωση μου σε όλα τα στάδια της εργασίας, το πάθος μου για την επαγγελματική κατεύθυνση της φωτογράφησης και η επιμονή μου για ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι Πειραιάς