Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα Πειραιάς

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να μην χρειαστείς επισκευή του ηλιακού σου θερμοσίφωνα

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, αποτελούν αδήριτη ανάγκη για κάθε σπίτι καθώς προσφέρουν πολλαπλά οφέλη βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας και εξοικονομώντας χρήματα.

Εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια και χαρίζουν στους ιδιοκτήτες ζεστό νερό για οποιαδήποτε χρήση, γι’ αυτό και το ενδεχόμενο κάποιας βλάβης που θα οδηγήσει σε επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα, φαντάζει εφιάλτης.

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις ενδείξεις που μαρτυρούν ότι ο ηλιακός θερμοσίφωνας θα χρειαστεί επαγγελματικό service:

 • Επισκευή συλλέκτη ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Διαρροή ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Επισκευή μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Τρύπησε το καζάνι του ηλιακού
 • Αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Ο ηλιακός θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό

Για να αποφευχθεί μία μεγαλύτερη βλάβη στον ηλιακό θερμοσίφωνα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται η τακτική συντήρησή του από εξειδικευμένους επαγγελματίες υδραυλικούς.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, έχουν αντιμετωπίσει αμέτρητα προβλήματα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες και διαθέτουν τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά ώστε να εξασφαλίσουν μία εγγυημένη επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Σε περίπτωση, που ο ηλιακός θερμοσίφωνας του χώρου σου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και απλά επιθυμείς για λόγους πρόληψης να προχωρήσει στην συντήρησή του, δες:

Ενδεικτικές εργασίες συντήρησης του ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Άμεση αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου
 • Αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας
 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού
 • Καθαρισμός του πυθμένα του boiler από τα άλατα
 • Καθαρισμός της χάλκινης αντίστασης

Οι αξιολογημένοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας αποκάλυψαν το μυστικό για να πετύχεις μέγιστη απόδοση του ηλιακού σου θερμοσίφωνα και αυτό είναι η επαγγελματική αρχική τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Η εξειδικευμένη αρχική εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα, μπορεί να λειτουργήσει ως μέτρο πρόληψης για πιθανές βλάβες.

Μυστικά στην τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Τοποθέτηση του ηλιακού θερμοσίφωνα προς το νότο καθώς εκεί υπάρχει αυξημένη ηλιοφάνεια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
 • Η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται σε σημεία που δεν υπάρχουν τριγύρω ψηλά αντικείμενα ή δέντρα που θα δημιουργήσουν σκιά.
 • Είναι σημαντικό να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος δίπλα από το σημείο εγκατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα.
 • Το σημείο τοποθέτησης του ηλιακού θερμοσίφωνα, είναι καλό να βρίσκεται κοντά στο σημείο κατανάλωσης του νερού ώστε να μην χάνεται η θερμότητα.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, όπως και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή, φθείρονται από την καθημερινή χρήση και το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα η επισκευή να είναι μονόδρομος.

Όμως, ένας εξειδικευμένος υδραυλικός μπορεί να σε συμβουλεύσει για όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσεις για τον ηλιακό θερμοσίφωνα, μέγιστη απόδοση, αντοχή στην φθορά του χρόνου και να εξοικονομείς χρήματα.

Είτε διανύουμε το καλοκαίρι είτε το χειμώνα, ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι απαραίτητος στην καθημερινότητά μας και πρέπει να φροντίζουμε για το εξειδικευμένο σέρβις και την συντήρησή του ώστε να μην χρειαστούμε αντικατάσταση και δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα.

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε επαγγελματίες υδραυλικούς που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία τοποθέτησης, επισκευής, συντήρησης και αντικατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα. Και εξασφαλίζουν την σωστή και ασφαλή λειτουργία της υδραυλικής συ εγκατάστασης.

Καταχώρησε την εργασία σου και αμέσως θα λάβεις την καλύτερη προσφορά από τον πιο αξιόπιστο και αξιολογημένο επαγγελματία υδραυλικό στην περιοχή σου.

Εμπιστεύσου τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας και θα έχεις λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα για τον ηλιακό σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Kαλύτεροι Eπαγγελματίες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Ευάγγελος Μπαμπούρας
1 Αξιολόγηση
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εργασία του υδραυλικού!
Στέφανος Κέμμος
39 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός!
Χρήστος Κότσης
37 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 Αξιολόγηση
Πολύ ικανοποιημένη!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Κλιματισμός Παπάζογλου 1
23 Αξιολογήσεις
Ευσυνείδητος και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Η ευχαρίστηση που παίρνεις από ένα καυτό μπάνιο μετά τη δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν γυρνάς κουρασμένος
Έχεις βαρεθεί να πληρώνεις φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου στο σπίτι σου;