15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΔΑΓΛΟΥΚΙΑΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη.Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τα νέα μοντέλα των εταιρειών και να ενημερωνόμαστε για τις νέες μεθόδους επισκευής και εγκατάστασης έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι για τα αποτελέσματα που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα ευχαριστούν πλήρως τον πελάτη και θα είναι απόλυτα λειτουργικά. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και αρκεί μία δοκιμή για να το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - Παξιμάδη Φωτεινή - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Η πείρα και η τεχνογνωσία μου αποτελούν τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς και εγγυόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας άμεσα και υπεύθυνα προτείνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας άμεσα και υπεύθυνα. Καθημερινά και με συνέπεια εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών και φροντίζουν να τους αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους με την παρακολούθηση σεμιναρίων και χρησιμοποιούν υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Βρίσκονται έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή επιθυμείτε και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο Βασίλειος Μαραγκός και παρέχω υπηρεσίες με μεγάλη επιτυχία επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασης σας,προσφέροντάς σας μια άκρως λειτουργική συσκευή, που αντέχει στον χρόνο.Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και με επαγγελματισμό και εγγυώμαι την παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η εξέλιξη της ποιότητας της εργασίας μου. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα και να διεκπεραιώσω αποτελεσματικά την εργασία σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AQUA MARINE ELECTRONICS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω οριστικές λύσεις μαζί με το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μου σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας στο έπακρο και εξασφαλίζω για εσάς την λειτουργικότητα της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Στόχος μου είναι η ικανοποίησή σας, μέσα από την προσφορά ποιοτικής εργασίας και η παράδοση αποτελεσμάτων που διακρίνουν και εμένα ως επαγγελματία. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας και να παρέχω εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Επιλέξτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Το έμπειρο και καταξιωμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, άμεσα και με επαγγελματισμό.Ο πελάτης είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων μας και οι υπηρεσίες μας βασίζονται στις ανάγκες και προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά. Η πολυετή μας πείρα μας δίδαξε να μην επαναπαυόμαστε αλλά συνεχώς να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο σε επίπεδο εξειδίκευσης όσο και σε επίπεδο επαγγελματικού χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε εργασία, που θα μας αναθέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROUP SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση της τηλεόρασης σας.Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και επιδιώκουμε να αφήνουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των τηλεοράσεων σας και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε, ικανοποιώντας το πιστό πελατολόγιο μας.Ολοκληρώνουμε με επιτυχία καθημερινά, τέτοιου είδους εργασίες και συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GEMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Επισκευάζουμε οικιακές συσκευές παντός τύπου, με εξειδίκευση στις τηλεοράσεις σας. Η πείρα και η τεχνογνωσία μας είναι τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς και γι΄αυτά επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση και για την επίλυση των προβλημάτων σας εντός χρονοδιαγράμματος.Στο επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στην επισκευή τηλεοράσεων και εγγυόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσει. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙΤΣΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για τις επισκευές και επιδιορθώσεις τηλεοράσεων. Κατέχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών ειδών. Ακολουθώ πιστά την ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα λύσεις σε καθημερινά τεχνικά προβλήματα. Μερικά στοιχεία της δουλειάς μου είναι οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και επιδιώκω σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Περιμένω ανά πάσα στιγμή αν αναλάβω την εργασία σας και να σας προσφέρω την άμεση εξυπηρέτηση που σας αξίζει με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΙΟΣ ΤΣΙΑΜΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Βρίσκομαι στο χώρο για πολλά χρόνια και γνωρίζω πως να παρέχω στον πελάτη λύσεις που θα κρατήσουν καιρό. Χαρακτηρίζομαι ως συνεπής και γρήγορος στην εργασία μου και δίνω βάση στις λεπτομέρειες στοχεύοντας πάντοτε σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα των συσκευών έτσι ώστε να αφήνω τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες μου. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και Θα χαρώ να αναλάβω την επιδιόρθωση της δικής σας τηλεόρασης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνιος Σερέτης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Αντώνιος Σερέτης και αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων με συνέπεια και αξιοπιστία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορώ και παρέχω απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου.Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου καθώς επιθυμώ να ενσωματώσω νέες μεθόδους επισκευής και εγκατάστασης ανεξαρτήτως μοντέλου και εταιρείας. Χαρακτηρίζομαι για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δέχομαι τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ασυναγώνιστες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΙΣΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωτικές λύσεις για την επισκευή αλλά και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει κάθε λογής τεχνικό πρόβλημα. Η πείρα μου, μου έχει δώσει την ικανότητα να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα με επαγγελματισμό και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Με χαρακτηρίζει η ποιοτική και προσεκτική εργασία καθώς και η τήρηση των χρόνων παράδοσης. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω φροντίζω να εφαρμόζω την εμπειρία μου για τη γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος. Η ικανοποίηση των πελατών μου αποτελεί πρωταρχικό στόχο για εμένα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Εξελίσσω συνεχώς τις υπηρεσίες μου και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να αντεπεξέλθω σε κάθε σας εργασία και να σας παραδώσω ποιοτικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που καθημερινά παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Ακολουθούμε τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε γρήγορους χρόνους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μας και γι' αυτά τα στοιχεία μας επιλέγουν οι πελάτες μας. Εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστούν. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Πειραιάς