14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή του ψυγείου


Γιάννης Πατέλης - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις από μία απλή επισκευή μέχρι και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Εξυπηρετώ πελάτες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Δουλεύω με σεβασμό προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Eco Service, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα. Το μότο μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Χατζηαθανασίου - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής οικιακών ψυγείων. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους τεχνικούς. Εξυπηρετώ πελάτες στην περιοχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εργασία υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητήστε προσφορά εδώ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής του οικιακού σας ψυγείου, με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση.Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και στην ικανοποίηση του πελάτη, από την παρεχόμενη υπηρεσία. Οι τιμές μου είναι προσιτές και ολοκληρώνω τα έργα γρήγορα και εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, άμεσα και με επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος τεχνίτης και μπορώ να αναλάβω με επιτυχία κάθε έργο εγκατάστασης και επισκευής οικιακού ψυγείου.Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, μέσα από την παροχή ενός άρτιου και επαγγελματικού αποτελέσματος.Διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών και αναλαμβάνω κάθε εταιρεία οικιακού ψυγείου.Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ασφάλεια του πελάτη, ενώ οι τιμές μου είναι προσιτές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΑΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Εξυπηρετούμε άμεσα και με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά για την πλήρη ικανοποίησή του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια και εξειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση οικιακών ψυγείων. Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία μου ανατεθεί άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα και λειτουργώ εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.Οι πελάτες μου μένουν πάντα ικανοποιημένοι από την ποιότητα στις εργασίες που προσφέρω και από τις προσιτές μου τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία την επισκευή του ψυγείου σας, προσφέροντάς σας μια άκρως λειτουργική συσκευή, που αντέχει στον χρόνο.Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και με επαγγελματισμό.Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROUPSERVICE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει, μπορεί να επιλύσει όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το οικιακό σας ψυγείο, προσφέροντάς σας μια επαγγελματικό και με διάρκεια στον χρόνο συσκευή. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η προσφορά μιας ολοκληρωμένης λύσης στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Ονομάζομαι Σωτήρχος Μανώλης και δίνω έξυπνες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του ψυγείου σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Προτείνω συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Περιμένω ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και με γνώμονα το συμφέρον σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως λειτουργικά. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GEMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Επισκευάζουμε οικιακές συσκευές παντός τύπου, με εξειδίκευση στα οικιακά ψυγεία.Στόχος μας είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση και για την επίλυση των προβλημάτων σας εντός χρονοδιαγράμματος.Στο επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Δραστηριοποιούμαι με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις ψυκτικές εργασίες, μπορώ να αντιμετωπίσω πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του οικιακού σας ψυγείου. Διαθέτω τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής, ώστε οι συσκευές να επιστρέφονται στους πελάτες μου με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου με υπευθυνότητα και συνέπεια. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ψυγείου Πειραιάς - 14 επαγγελματίες για εγκατάσταση ψυγείου