15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων


Technocenter Βασίλης Καλαμάρης - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις, αλλά και επισκευές οικιακών συσκευών. Η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι ο στόχος μας. Επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Κατέχουμε εμπειρία 18 ετών στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα όποτε μας χρειαστείτε. Η τιμή, η εξυπηρέτηση και η εγγύηση εργασίας είναι οι 3 αρχές μας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Εγγυόμαστε την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα κάθε συσκευής. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROUPSERVICE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει, δίνει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η προσφορά μιας ολοκληρωμένης λύσης στο πρόβλημά σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η εργατικότητα, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα. Εγγυώμαι απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα αφού χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και η παροχή υπηρεσιών που να αναδεικνύουν την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείχνω στην δουλειά μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΛΙΚΑΡΑΚΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δίνει εγγυημένες λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν σχετικά με την επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Εξυπηρετούμε άμεσα και με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον τα καλύτερα υλικά, σε προσιτές τιμές. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας! Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επισκευή και η εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας είναι ο τομέας μου, και αναλαμβάνω να δώσω συμφέρουσες λύσεις, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Προτείνω συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά που με κάνουν να ξεχωρίζουν ως επαγγελματία είναι ο σεβασμός που δείχνω σε κάθε εργασία και η συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και φροντίζω να στέκομαι δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Περιμένω ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να δώσω άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNOCENTER ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν στην επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα και με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη, προσφέροντας εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον τα καλύτερα υλικά. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και πάντα θέτουμε προτεραιότητα μας τις ανάγκες σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να ολοκληρώσουμε και βγείτε κερδισμένοι, από τις ποιοτικές μας εργασίες, που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας με γνώμονα το συμφέρον σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες και τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και άκρως λειτουργικά. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους πλυντηρίων πιάτων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας γι' αυτό και φροντίζουμε να παρέχουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημα μας η ικανοποίησή του με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GEMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος γρήγορα και οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά!Χαρακτηριζόμαστε για την οργάνωση και τον σεβασμό που δείχνουμε στον πελάτη με αξιόπιστα αποτελέσματα. Στο επίκεντρό μας είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τους πελάτες μας! Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας μας το ολοένα αυξανόμενο, πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΑΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων. Εξυπηρετούμε άμεσα και με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά για την πλήρη ικανοποίησή του. Παρέχουμε 24ωρη κάλυψη και εξυπηρέτηση στο service των ηλεκτρικών συσκευών με πολυετή πείρα καθώς αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των οικιακών συσκευών όλων των εργοστασίων. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και εκπλαγείτε θετικά από το λειτουργικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Μαραγκός - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και των υδραυλικών εργασιών για πολλά χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αξιοπιστία, οργάνωση, σεβασμός και ευγένεια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά, που μας καθιστούν την καταλληλότερη λύση στο πρόβλημά σας. Σας παρέχουμε πάντα εργασίες ανώτερης ποιότητας και συσκευές που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και αντοχή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Δίνω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις. Καλύπτω με τον ίδιο επαγγελματισμό τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες, σέβομαι τις ανάγκες σας και λειτουργώ πάντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή! Παρέχω λύσεις που ταιριάζουν με τον χώρο σας και προσφέρω πάντα υπηρεσίες λειτουργικές και ανθεκτικές στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημά σας σχετίζεται, με την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και καθημερινά δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνεται με ανταλλακτικά που προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η προσφορά μιας εργασίας που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες του. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και καθημερινά επιδιώκουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητά τους όσο και από τις τιμές!ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROUP SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει άμεσα λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και επιδιώκουμε να αφήνουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους και να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μας είναι οι εγκαταστάσεις, οι επισκευές και οι συντηρήσεις και πάνω σ'αυτό εκπαιδευόμαστε, ικανοποιώντας το πιστό πελατολόγιο μας. Ολοκληρώνουμε με επιτυχία καθημερινά, τέτοιου είδους εργασίες και συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Ρωμανίδης - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας σάς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και μπορεί να επιλύσει όποιο πρόβλημα έχει το πλυντήριο πιάτων σας άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που μας αναθέτετε και την ολοκληρώνουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους εργασίας. Το πεδίο των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας εκτείνεται στην αποκατάσταση οποιασδήποτε τεχνικής βλάβης, κατασκευής και επισκευής. Χαρακτηριζόμαστε για την αξιοπιστία μας και την άμεση εξυπηρέτηση. Οι λύσεις που παρέχουμε είναι εξατομικευμένες, ποιοτικές και επαγγελματικές, ανάλογες των προτιμήσεων των πελατών μας και των αναγκών της εκάστοτε περίπτωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνω οποιοδήποτε σχετική εργασία και αντιμετωπίζω οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και με συμφέρουσες λύσεις. Στόχος μου είναι η η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και δίνω ιδιαίτερη σημασία στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Διακρίνομαι από άμεση εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώ ποιοτικά ανταλλακτικά, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου του. Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ