16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Χάρης Ρωμανίδης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του φούρνου σας, οικιακού ή επαγγελματικού. Ειδικευόμαστε, τα τελευταία 22 χρόνια, στις επιδιορθώσεις και τις αποκαταστάσεις βλαβών σε ηλεκτρικές συσκευές και παρέχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας. Διεκπεραιώνουμε το σέρβις για την οικιακή συσκευή σας με υπευθυνότητα και φερεγγυότητα και είμαστε σίγουροι, ότι οι επισκευές μας θα δώσουν ζωή για πολλά ακόμη χρόνια στις συσκευές σας! Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Σας υποσχόμαστε πως μετά την επισκευή ο φούρνος σας θα λειτουργεί σαν καινούργιος, για πολύ καιρό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technocenter Βασίλης Καλαμάρης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η Technocenter παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση της κουζίνας αλλά και για την επισκευή του φούρνου σας. Ειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις και τις συντηρήσεις και επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές! Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Πατέλης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση ή την επισκευή της κουζίνας και του φούρνου σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στις επιδιορθώσεις οικιακών συσκευών και δουλεύω υπεύθυνα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Δουλεύω με συνέπεια και υπευθυνότητα προς τον πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Είμαι πολύ υπεύθυνος επαγγελματίας και σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, σκοπός μου είναι η άριστη λειτουργία της συσκευής αλλά και η μακροχρόνια χρήση μετά την επισκευή. Σέβομαι τους πελάτες μου και γι' αυτό τους προσφέρω υψηλής ποιότητας εργασία σε συνδυασμό με φιλικές τιμές.Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ψαρρολόγος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η άρτια εκπαιδευμένη και πεπειραμένη ομάδα μας μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό τις εργασίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση και την επισκευή της κουζίνας σας. Με εμπειρία τουλάχιστον 18 χρόνων στο χώρο, ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες των πελατών μας. Το εξειδικευμένο service που σας παρέχουμε αναλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές κουζίνες (εντοιχισμένων και μη, κεραμικών και μη) και όλες τις μάρκες, καλύπτοντας πληθώρα των αναγκών σας.Το τρίπτυχό της επιτυχίας μας είναι: Τιμή - Εξυπηρέτηση - Εγγύηση Εργασίας. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Η επισκευή γίνεται πάντα στον χώρο σας και προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Χατζηαθανασίου - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις κουζινών και επισκευές φούρνων, σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο τον επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών ειδών και συνεργάζομαι με εξίσου έμπειρους τεχνικούς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εργασία υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η συνέπεια που μας διακατέχει σε οτιδήποτε συμφωνούμε με τους πελάτες μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις.Είμαστε στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να μας εμπιστευθείτε για εκτέλεση των εργασιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROUP SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρείας μας στέκεται δίπλα σας και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Διαθέτουμε έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να αντεπεξέλθουν άμεσα σε οποιοδήποτε μοντέλο με υπευθυνότητα και συνέπεια. Στόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένοι πελάτες που θα θελήσουν να έχουμε περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια τους και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, προσφέροντας μόνιμες και ασφαλής εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων και άκρως επαγγελματικών λύσεων, για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές και ασφαλής λύσεις. Με επαγγελματισμό, δίνω λύσεις σε καθημερινές ανάγκες των πελατών μου. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαι η λύση στην εγκατάσταση και επισκευή της κουζίνας σας οικονομικά και αποτελεσματικά! Επιλέξτε με και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μου, που προσφέρονται πάντα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στο να προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Προτεραιότητά μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά υψηλής αντοχής που ο συνδυασμός τους προσφέρει πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Προσφέρω υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε με και η τιμή δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας εργασίες που αφορούν την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του ψυγείου σας άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας που μας δίνουν αποτελέσματα εντυπωσιακά για τους πελάτες μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας αλλά και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους και την εγγυημένη ασφάλειά τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις, που συμφωνούν πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία και αντιμετωπίζω οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και με συμφέρουσες λύσεις. Στόχος μου είναι η η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και δίνω ιδιαίτερη σημασία στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Διακρίνομαι από άμεση εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώ ποιοτικά ανταλλακτικά, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου του. Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ασχοληθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσουμε λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Συνδυάζουμε έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρινόμαστε άμεσα, για να ολοκληρώσουμε όποια σχετική εργασία μας αναθέστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δίνει εγγυημένες λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν σχετικά με την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα και με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον τα καλύτερα υλικά. Διαρκώς ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Προσφέρουμε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και εκπλαγείτε θετικά από το λειτουργικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Προτείνω συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά που με κάνουν να ξεχωρίζουν ως επαγγελματία είναι ο σεβασμός που δείχνω σε κάθε εργασία και η συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και φροντίζω να στέκομαι δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Περιμένω ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να δώσω άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την κουζίνα του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PF SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε πείρα και γνώση να αντιμετωπίσουμε και τις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Καλύπτουμε μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, διαθέτουμε πληθώρα ανταλλακτικών, αξιοπιστία και τεχνογνωσία. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας καθιστούν την ιδανική λύση για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Συνδυάζουμε προσιτές τιμές με τεχνικούς που τους διακρίνει η ευγένεια και η αποτελεσματικότητα. Προτιμήστε μας και θα σας κάνουμε να μας εμπιστευθείτε όλες τις σχετικές σας εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας άμεσα και υπεύθυνα προτείνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Καθημερινά και με συνέπεια εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πελατών και φροντίζουν να τους αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη. Σκοπός μας είναι η παροχή συμφέρουσων λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του πελάτη. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή! Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΤΕΡ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά μπορώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας.. Καλύπτω με τον ίδιο επαγγελματισμό τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες, σέβομαι τις ανάγκες σας και λειτουργώ πάντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας. Παρέχω λύσεις που ταιριάζουν με τον χώρο σας και προσφέρω πάντα υπηρεσίες λειτουργικές και ανθεκτικές στον χρόνο. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ