15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Αντώνης Καλλιανιώτης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή του εργασιακού σας χώρου. Ειδικευόμαστε στον χώρο του καθαρισμού από το 1995 και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε, αλλά και του επαγγελματικού μας αποτελέσματος. Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας, για να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Τζουβέκας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και οικονομικά. Έχουμε πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το υπεύθυνο και εργατικό προσωπικό μας, ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή και αναπτυξιακή πορεία. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον χώρο σας την όψη που του αξίζει και σε εσάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και τα υλικά μας οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, καθιστώντας μας την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

I-CLEAN - KLINTEC - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χώρου και χαλιών για λογαριασμό σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς ως προς τα νέα μηχανήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και οδηγιών χρήσης των απορρυπαντικών, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για εσάς τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, επαγγελματισμό και σεβόμαστε πάντα τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας εργασίες ανώτερης ποιότητας και καθαρά και ασφαλή αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERT CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού του σαλονίου σας και των χαλιών, προσωπικών ή επαγγελαμτικών χώρων. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και άκρως επιτυχημένη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο σε σχετικές εργασίες προσωπικό, έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η τεχνογνωσία, η εμπειρία στον κλάδο και η χρήση ποιοτικών υλικών και κατάλληλου εξοπλισμού, για την κάθε περίπτωση! Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος, η απόλυτη ικανοποίησή του. Αξιοπιστία, καθαρές δουλείες και σεβασμός στον χώρο και στις ανάγκες σας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν από ντους ανταγωνιστές μας. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι, από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GARAGE - ΤΣΑΓΑΡΗΣ ΠΑΡΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, θέτοντας ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Συνδυάζουμε υλικά και εξοπλισμό, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων των χώρων και εγγυόμαστε αποτελέσματα άψογης καθαρότητας. Διαθέτουμε την πείρα να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να δώσουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας! Τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και ποιοτικά, με αποτέλεσμα να είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Επιλέξτε μας για βιολογικό καθαρισμό, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας, σε τιμές που συμφέρουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού εσωτερικών χώρων, προσωπικών και επαγγελματικών, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε και της αξιοπιστίας μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ομάδα με πολύπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας, άμεσα. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας και αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά, τις ανάγκες σας, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Το Ταπητοκαθαριστήριο μας με εμπειρία 30 ετών, εγγυάται το βιολογικό και οικολογικό καθαρισμό των χαλιών και Φύλαξη των μοκετών, των φλοκατών και των κιλιμιών σας, καθώς και την άμεση παραλαβή και παράδοσή τους σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υγρά απορρυπαντικά, εγκεκριμένα, βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά, σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και, όλα αυτά, με τις πιο χαμηλές τιμές. Επιπλέον η εταιρεία μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό απολυμαίνει και καθαρίζει επιτόπου σαλόνια και στρώματα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία, με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού! Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, συνδυασμένες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THINK CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεγάλη γκάμα βιολογικών καθαρισμών στους χώρους του σπιτιού σας, στην επιχείρηση σας αλλά και το αυτοκίνητο σας, υποσχόμενη ένα εγγυημένο άριστο αποτέλεσμα! Διαθέτουμε υλικά οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό καθαρισμού. Εξειδικευόμαστε στον βιολογικό καθαρισμό του στρώματός σας και σας προσφέρουμε χώρους και καθαρά αντικείμενα, αντάξια των προσδοκιών σας. Η στρατηγική της εταιρείας μας είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ως ξεχωριστή περίπτωση, καταρτίζοντας του πρόγραμμα εργασιών, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε τόσο ποιοτικά, όσο και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλιανιώτης ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είμαστε ενήμεροι για τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου πετυχαίνοντας πρωτοπορία στις εγκαταστάσεις, την υποδομή αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Όλοι οι χώροι φύλαξης χαλιών και μοκετών της επιχείρησής μας είναι υγειονομικά ελεγχόμενοι. Χρησιμοποιούμε οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ειδικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση μάλλινων χαλιών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAGIC CARPET CLEANERS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας έχει μακρόχρονη σημαντική εμπειρία στον βιολογικό καθαρισμό, τη συντήρηση και τη φύλαξη των χαλιών σας. Στοχεύοντας στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών η εταιρεία μας διαθέτει τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα και μαζί μας τα αγαπημένα σας πολύτιμα χαλιά τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Προσφέρουμε υπεύθυνη εργασία και εγγυημένο αποτέλεσμα. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PNG CLEANING GLASS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Ο σωστός βιολογικός καθαρισμός του χαλιού σας είναι δύσκολο να γίνει. Χρειάζεται γνώση, σκληρή δουλειά και επιμονή. Αυτή την σκληρή δουλειά με γνώση, οργάνωση, αξιοπιστία και ευγένεια αναλαμβάνουμε εμείς, τολμώντας να προσφέρουμε τον βιολογικό καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που κατά κύριο λόγο στην υγεία σας και στην ομορφιά του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, παραδίδοντας σας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χώρου και χαλιών για λογαριασμό σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς ως προς τα νέα μηχανήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και οδηγιών χρήσης των απορρυπαντικών, έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για εσάς τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STEAM WAY - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε επί τόπου τον βιολογικό καθαρισμό χαλιών, μοκετών και σαλονιών. Εμπιστευτείτε μας το βιολογικό καθαρισμό, για την καλύτερη δυνατή υγιεινή. Με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και πάντα με την υψηλότερη προσφερόμενη ποιότητα εργασίας. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα απορρυπαντικά, που είναι μη αλλεργιογόνα και φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς να προκαλούν ζημιά στις επιφάνειες, ενώ καθαρίζουν αποτελεσματικά. Ο μηχανικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντάς σας, έτσι υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές! Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Πειραιάς