15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Χρήστος Σαπλατέρας - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - Χρήστος Σαπλατέρας#} Πειραιάς Αττική 185 32

H εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας, τα υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται την ακίδυνη εφαρμογή των φαρμάκων και δεν απαιτούν την απομάκρυνσή σας από το χώρο. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούσσης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - Νικόλαος Ρούσσης#} Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας αποκτήσει απαράμιλλη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξης Βαρδάκης - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - Αλέξης Βαρδάκης#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις στα προβλήματα απολύμανσης και απεντόμωσης για τους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Βρισκόμαστε στον χώρο των καθαρισμών και των μυοκτονιών για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα κάθε πελάτη μας. Με τεχνογνωσία, σεβασμό και άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, φροντίζουμε προσωπικά, να σας απαλλάξουμε από κάθε είδους έντομα προσφέροντας ανακούφιση από την ανεπιθύμητη παρουσία τους. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και για ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER CLEAN SERVICES - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - MASTER CLEAN SERVICES#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες. Για κάθε περίπτωση προσβολής, στις απολυμάνσεις χώρων δίδεται ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική λύση. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι υγειονομικής σημασίας, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε τεχνικές εναρμονισμένες με τα πρότυπα ασφάλειας & ποιότητας των τροφίμων ISO 22000 (HACCP) και χορηγείται πλήρης φάκελος εφαρμογών, πιστοποιητικών και εγκρίσεων. Είμαστε ειδικοί και μπορούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ-ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΠΟΤΣΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - ΕΛΕΝΗ-ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΠΟΤΣΗ#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες απολυμάνσεων και απεντομώσεων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για πολλά χρόνια και η ομάδα μας, αποτελείται από προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς ως προς τα νέα μηχανήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό για την σωστή διεκπεραίωση της κάθε εργασίας. Όλα μας τα απορρυπαντικά είναι αμιγώς επαγγελματικά και φέρουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας που προσφέρουμε, οι οποίες συνδυάζονται με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CRONOS SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - CRONOS SERVICE#} Πειραιάς Αττική 185 32

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΊΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΊΑ#} Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERPEST ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - INTERPEST ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες γενικών απολυμάνσεων - απεντομώσεων και μυοκτονιών για πολλά χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας προσωπικό με επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας νέα άοσμα και ακίνδυνα φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης - μυοκτονίας, η εταιρεία μας χορηγεί ειδικό πιστοποιητικό - έκθεση, το οποίο συνοδεύει και πιστοποιεί επίσημα όλες τις εφαρμογές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΕΣΤΑ SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - ΒΕΣΤΑ SERVICE#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RAS ΕΛΛΑΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - RAS ΕΛΛΑΣ#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ#} Πειραιάς Αττική 185 32

H εταιρεία μας που ειδικεύεται στις Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο συνεργείο και, χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου μηχανήματα & υλικά, έχει λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα περιβαλλοντολογικής συνείδησης, εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων από τις εργασίες μας (υπολείμματα εντομοκτόνων και ποντικοφάρμακων, χρησιμοποιημένες συσκευασίες), σύμφωνα με τις διαδικασίες του συστήματος ISO 14001. Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση παντός είδους εντόμων που δημιουργούν εστίες μέσα στα κτίρια και η παρουσία τους εγκυμονεί κινδύνους για το ανθρώπινο περιβάλλον. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STOPEST ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - STOPEST ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η ομάδα μας σας παρέχει υπηρεσίες απεντομόσεων για τον χώρο σας. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του καθαρισμού και απολυμάνσεων και συνεργείο αποτελούμενο από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας αλλά και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλες ελληνικές εταιρείες και είμαστε αναγνωρισμένοι από τα συστήματα ISO σε όλες τις υπηρεσίες μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATTIKA SERVICE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - ATTIKA SERVICE#} Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνω τις εργασίες που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας και διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, φέρνουμε εις πέρας την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Ένας υπεύθυνος χημικός έρχεται στο χώρο σας για να διώξει τα ενοχλητικά ζωύφια που σας κάνουν άνω κάτω με την παρουσία τους! Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Οι τιμές είναι χαμηλές και επιπλέον προσφέρουμε ειδικές τιμές για πακέτα απεντόμωσης κοινόχρηστων χώρων και διαμερισμάτων. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια. Όλες οι εργασίες γίνονται βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών HACCP και ΕΦΕΤ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRESH & CLEAN - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - FRESH & CLEAN#} Πειραιάς Αττική 185 32

Καταπολεμούμε αποτελεσματικά τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους κ.α.), ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, ψύλλους, κ.α), έρποντα έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς κ.α) ερπετά (φίδια, σαύρες κ.α), μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια κ.α) και ακάρεα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και είμαστε δίπλα σας και μετά από την ολοκλήρωση της εργασίας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, πάντα, σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Πειραιάς - GS ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και μπορεί να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξειδικευμένα συνεργεία και σύγχρονο εξοπλισμό, για τη διενέργεια εφαρμογών απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους Όλες οι μέθοδοι καταπολέμησης βασίζονται πάνω σε συστήματα ποιότητας ISO - HACCP. Τέλος, για κάθε εφαρμογή χορηγείται πιστοποιητικό απεντόμωσης - μυοκτονίας και εγγύηση αποτελέσματος που περιλαμβάνει την επιστροφή χρημάτων. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Πειραιάς - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις