Αποφράξεις Πειραιάς & Αποχετεύσεις

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τι είναι απαραίτητο να γνωρίζεις για τις αποφράξεις στον Πειραιά;

Οι αποφράξεις στον Πειραιά, πραγματοποιούνται καθημερινά από εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων στον Πειραιά που πραγματοποιούν τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης της πλατφόρμα μας, εγγυώνται λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας στις αποφράξεις;

Είτε αφορά μία μεγάλη εργασία απόφραξης είτε μία μικρότερη, οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στον Πειραιά μπορούν να την αποκαταστήσουν.

Ένας βουλωμένος νιπτήρας ή μία βουλωμένη μπανιέρα που χρειάζεται απόφραξη είναι καθημερινό φαινόμενο στα περισσότερα σπίτια στον Πειραιά.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, αναλαμβάνουν:

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Ξεβούλωμα τουαλέτα
 • Εκκενώσεις βόθρων
 • Άντληση υδάτων
 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση
 • Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας
 • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης
 • Απόφραξη φρεατίου

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις τον επαγγελματία που ψάχνεις στις αποφράξεις στον Πειραιά και να εξασφαλίσεις την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης τους σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους επαγγελματίες που αναζητείς για οποιονδήποτε καθαρισμό βόθρου ή αποχέτευσης στον Πειραιά, οι οποίοι θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα του αποχετευτικού δικτύου.

Γιατί να διαλέξεις τους επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στον Πειραιά;

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr στις αποφράξεις δίνουν εγγυημένες λύσεις στον τομέα της απόφραξης και φέρνουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες επιλέγουν τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για τους εξής λόγους:

Εξειδικευμένο Εξοπλισμό

Τα  συνεργεία μας για αποφράξεις στον Πειραιά διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία της αποχέτευσης.

Τα αποφρακτικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν στις αποφράξεις, εντοπίζουν την ρίζα του προβλήματος και δίνουν επί τόπου λύση.

Εγγυημένα αποτελέσματα

Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στον Πειραιά, παραδίδουν ποιοτικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία απόφραξης αποχέτευσης που αναλαμβάνουν. Εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους.

Πολύχρονη εμπειρία

Τα συνεργεία απόφραξης της πλατφόρμας μας στον Πειραιά έχουν αναλάβει εκατοντάδες εργασίες απόφραξης βόθρου και με την εμπειρία τους μπορούν από την πρώτη επαφή με την βλάβη να εντοπίσουν το πρόβλημα.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Επειδή η φραγή των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες στις αποφράξεις στον Πειραιά που θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζουν ότι οι κλειστές σωληνώσεις μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα και να αποβούν ιδιαίτερα κοστοβόρες.

Αντιμετώπιση μικρών και μεγάλων βλαβών στις αποφράξεις

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων ατον Πειραιά δίνουν ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις σε εργασίες που περιλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα έως την άντληση υδάτων και τις  εκκενώσεις βόθρων.

Εργασίες σε οποιονδήποτε χώρο

Είτε αναζητείτε επαγγελματίες για αποφράξεις σε πολυκατοικίες, είτε σε μονοκατοικίες, είτε σε γραφεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους, τα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras στον Πειραιά, θα έρθουν άμεσα στον χώρο σου και θα δώσουν άμεση λύση, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών τους

Εξαιτίας της συχνότητας των εργασιών που προκύπτουν καθημερινά για τις αποφράξεις αποχετεύσεων στον Πειραιά, οι επαγγελματίες που διαθέτουμε στις αποφράξεις, εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε αίτημα.

Τι σου εξασφαλίζει η συντήρηση της αποχέτευσης;

Η συντήρηση της αποχέτευσης και ο τακτικός καθαρισμός του βόθρου, αποτελούν αδήριτη ανάγκη εάν επιθυμείς να έχεις λειτουργικές αποχετεύσεις.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εάν δεν επιθυμείς να αντιμετωπίσεις μία μεγάλη ζημιά τότε πρέπει να προχωρήσεις άμεσα στον καθαρισμό του βόθρου ή την συντήρηση της αποχέτευσης. Ποιες είναι αυτές;

Σε περιπτώσεις κακοκαιρίας

Οι σωληνώσεις και το αποχετευτικό σύστημα, εξαιτίας έλλειψης συντήρησης και διαρροών, σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, αυξάνουν την πιθανότητα για πλημμύρες και ανεπανόρθωτη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο.

Στις ακραίες περιπτώσεις που τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα και υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας, είναι καλό να έχεις προνοήσει για τον καθαρισμό της αποχέτευσης.

Σε περίπτωση μυρωδιάς

Εάν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι κάποιους είδους δυσοσμία μέσα στο σπίτι σου, τότε πιθανότατα η αποχέτευση θέλει καθαρισμό ή έχει βουλώσει.

Οι επαγγελαμτίες μας στις αποφράξεις που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά, μπορούν να φροντίσουν οι μυρωδιά να εξαλειφθεί, άμεσα και αποτελεσματικά.

Συμβουλή: Τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, συμβουλεύουν να ελέγχονται τακτικά τα φρεάτια και οι οικιακές σωληνώσεις ειδικά όταν υπάρχει πρόβλεψη για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τι πρέπει να κάνεις για να γλιτώσεις από μία απόφραξη;

Προτού απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία στις αποφράξεις, είναι καλό να ενημερωθείς για κάποιες καθημερινές συνήθειες που δυσχεραίνουν την λειτουργία του αποφρακτικού σου συστήματος.

Μιλήσαμε με τους επαγγελματίες μας για αποφράξεις στον Πειραιά και συγκεντρώσαμε 4 συνήθειες που πρέπει να βελτιώσεις εφόσον επιθυμείς να έχεις καθαρές αποχετεύσεις:

 • Απέφυγε όσο μπορείς τις τρίχες που πέφτουν στην μπανιέρα και το νιπτήρα σου.
 • Χρησιμοποίησε το καλάθι μπάνιου και μην πετάς χαρτιά ή άλλα σκουπίδια στην τουαλέτα σου.
 • Καθάριζε καλά τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο νεροχύτη, για να αποφύγεις το βούλωμα του σιφονιού σου από λίπη και υπολείμματα τροφών.
 • Να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τα διάφορα μικροαντικείμενα γύρω από τις αποχετεύσεις σου, καθώς αν πέσει κάποιο κατά λάθος μέσα μπορείς να κλείσει εντελώς τις σωληνώσεις σου.

Ποια εργαλεία χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στον Πειραιά;

Οι αποφράξεις στον Πειραιά, συνήθως απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων αποφρακτικών εργαλείων ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα και να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου του χώρου.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στον Πειραιά, ενδεικτικά, περιλαμβάνει:

 • Μηχανικές ατσαλίνες.
 • Σπιράλ μεγάλου μήκους με ειδική κεφαλή διάτρησης.
 • Ειδικά αυτοκίνητα για άντληση υδάτων.
 • Πιεστικό- περιστροφικό μηχάνημα, το οποίο με κυκλική κίνηση αποφράζει τις σωληνώσεις.
 • Πιεστικό μπεκ που εισχωρεί στις σωληνώσεις και τις ξεβουλώνει.
 • Κάμερα Αποχέτευσης που εισχωρεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων και σου δείχνει ποιο είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή σου.

Πολλοί επιλέγουν την λύση των χημικών ώστε να αποφράξουν τους βόθρους των σπιτιών. Οι επαγγελματίες μας, είναι αντίθετοι με την χρήση χημικών.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς χημικά στις αποφράξεις;

Γενικά, υπάρχει η αντίληψη ότι η απόφραξη του νιπτήρα ή η απόφραξη του νεροχύτη, μπορεί να γίνει άμεσα με την χρήση χημικών.

Οι εταιρείες αποφράξεων της πλατφόρμας μας, διαφωνούν με την χρήση χημικών από τους πελάτες χωρίς επαγγελματική συμβουλή, για τους εξής λόγους:

Φθορά στις σωληνώσεις

Η χρήση χημικών προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά και διάβρωση των μεταλλικών σωληνώσεων.

Ζημιές μεγάλου κόστους

Η συνεχής χρήση χημικών για την αντιμετώπιση του βουλωμένων σωλήνων, θα γίνει η αιτία να παρουσιαστούν ζημιές μεγάλου κόστους που δεν θα μπορούν να προβλεφθούν

Βλαβερά για το περιβάλλον

Τα χημικά στις αποφράξεις είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και γι΄αυτό δεν προτιμώνται ούτε από τους επαγγελματίες του χώρου.

Οι παραπάνω λόγοι αποδεικνύουν ότι οι αποφράξεις στον Πειραιά πρέπει να γίνονται μόνο με επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr.

Ποια στοιχεία ξεχωρίζουν ένα επαγγελματικό συνεργείο;

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου απόφραξης στον Πειραιά είναι δύσκολη, γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν την εξειδίκευση του συνεργείου απόφραξης:

Αυθημερόν εξυπηρέτηση

Τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης φροντίζουν για την αυθημερόν εξυπηρέτηση του πελάτη και της απόφραξης της αποχέτευσης στο σπίτι ή στο γραφείο του.

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Ένα επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό απόφραξης που μπορεί να φέρει εις πέρας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη απόφραξη αποχέτευσης.

Εργασίες χωρίς ταλαιπωρία

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και την απόφραξή τους, χωρίς να ταλαιπωρούν τους ενοίκους.

Φροντίδα του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών

Τα αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης, διασφαλίζουν την υγιεινή του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών στις αποφράξεις.

Γιατί είναι σημαντική η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου;

Για να μην καταλήξεις να αναζητείς συνεργείο απόφραξης για τις αποχετεύσεις σου στον Πειραιά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τακτική συντήρηση των αποχετεύσεών σου.

Η συντήρησης της αποχέτευσής σου στον Πειραιά, θα σου προσφέρει πλεονεκτήματα όπως:

Θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα

Σε περίπτωση φραγής των σωληνώσεων το κόστος θα είναι μεγάλο. Η τακτική συντήρηση του βόθρου σου, θα εξαλείψει αυτό το πρόβλημα.

Αντοχή στην φθορά του χρόνου

Το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σου θα αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου.

Το ενδεχόμενο να φράξουν οι βόθροι και οι αποχετεύσεις είναι πολύ πιθανό. Το ζήτημα είναι να γνωρίζεις έναν επαγγελματία στις αποφράξεις στον Πειραιά που θα επαναφέρει τον βόθρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και θα σε απαλλάξει από αυτό το άγχος.

Η πλατφόρμα μας, είναι η απάντηση στην αναζήτησή σου για αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων που εξυπηρετούν στον Πειραιά και καθαρίζουν τις αποχετεύσεις σου, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου.

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας στον Πειραιά γίνονται άμεσα και εγγυώνται ένα εξειδικευμένο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε την εργασία σου και βρες εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων στον Πειραιά που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία απόφραξης αποχέτευσης χρειάζεσαι.


Υπηρεσίες Απόφραξης
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές

Στέφανος Κέμμος
40 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός!
Χρήστος Κότσης
37 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου
3 Αξιολογήσεις
Αν και ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι είχαμε συμφωνήσει, η εργασία έγινε αμέσως και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Τέχνη Group
2 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά του. Ευχαριστούμε!
Νίκος Σπηλιώτης
2 Αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, πολύ επικοινωνιακός και άμεση εξυπηρέτηση!
Ιωάννης Φιφλής
34 Αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός, εξυπηρετικός και κύριος, με λογική τιμή!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών
Συνεργεία Απόφραξης σε άλλες περιοχές