3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πειραιάς Αττική 185 32

Οργανώνω και εκτελώ την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και των οικοδομικών εργασιών. Συνεργάζομαι με καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να εξυπηρετήσει άμεσα και τους πιο απαιτητικούς. Με χαρακτηρίζει το πάθος για τη δουλειά μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, βρίσκομαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε πρόβλημα σας. Η ικανοποίηση σας, γίνεται και δική μου ικανοποίηση. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ριδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Deco Γεώργιος Ριδάκης αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση και του δικού σας χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τζωρτζίνα Ντόριζα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Πειραιάς Αττική 185 32

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Ντορίζα Τζωρτζίνα Σ. αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πάνω από 26 έτη και διαθέτω την υποστήριξη δικτύου έγκριτων επιστημονικών συνεργατών και εξειδικευμένων συνεργείων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μου. Στόχος μου να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις σας και να σας παραδώσω έναν λειτουργικό και αισθητικά ωραίο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Πειραιάς - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…