15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Γεώργιος Ριδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, με επαγγελματισμό και με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα της εργασίας, συνοδευόμενη με ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Απόδειξη της ποιοτικής μας εργασίας είναι η πληθώρα πιστών και ικανοποιημένων πελατών, που μας επιλέγουν για κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία, που σχετίζεται με την ανακαίνιση του μπάνιου τους. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σαπλατέρας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις σε ανακαινίσεις μπάνιων, είτε για το σπίτι είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Την εργασία μου χαρακτηρίζουν οι οικονομικές τιμές, η ποιότητα εργασίας και η πιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρω. Εξυπηρετώ πελάτες εντός Αττικής, άμεσα και με συνέπεια και φροντίζω κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια, προσφέροντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης για το σπίτι και μπορώ να αναλάβω και τις εργασίες που σχετίζονται με την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε μπάνια, όπως τα έχετε ονειρευτεί, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΜΠΙΛΕΡΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές εργασίες, εξασφαλίσουμε το σύγχρονο design του μπάνιου σας. Προτείνουμε πολλές και για όλα τα γούστα λύσεις ανακαίνισης μπάνιου. Οι προτάσεις μας είναι εξατομικευμένες, ανάλογες των προτιμήσεων και των αναγκών σας. Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας. Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και το έργο γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα με υλικά ποιότητας και με συνέπεια στον χρόνο. Πιστεύουμε πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, και να δημιουργήσουμε για εσάς την ιδανικότερη κατασκευή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Αναλαμβάνουμε τον ανασχεδιασμό του μπάνιου σας, προσφέροντάς σας λύσεις ανώτερης ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, και γι' αυτό προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την βέλτιστη τεχνοτροπία της εργασίας αλλά και την καλύτερη ποιότητα των υλικών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Επιλέξτε μας για εργασίες ονειρικές και επωφεληθείτε, πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΥΠΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζει μια ποιοτική και εγγυημένη ανακαίνιση του μπάνιου σας. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα, η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και τεχνογνωσία, ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονος και τα υλικά μας άκρως ποιοτικά. Όλα τα παραπάνω, βέβαια, τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και τη γνώση του αντικειμένου της δουλειάς μας. Μια γνωριμία με την εταιρεία μας θα σας πείσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας είναι η λύση που αναζητάτε στις ανακαινίσεις μπάνιων, επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Είμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα και άρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΛΙΝΤΙΑ ΜΠΟΥΡΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας ασχολείται με την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η δραστηριοποίηση των εργασιών μας κινείται κυρίως στο χώρο των τεχνικών έργων, με κύρια κατεύθυνση την έκδοση οικοδομικών αδειών, την κατασκευή - ανακαίνιση - διαμόρφωση - αναπαλαίωση κτηριακών κυρίως έργων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο στη μελέτη όσο στην κατασκευή καθώς και στην επίβλεψη αυτών. Σκοπός μας είναι να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε χώρους υψηλής αισθητικής με τη χρήση πρότυπων υλικών, με την παροχή εγγυημένης εργασίας, σε προσιτές τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή ενημέρωση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής, σε συνεργασία βέβαια με εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Η επιστημονική μας κατάρτιση, το έμπειρο προσωπικό, η ποιότητα εργασίας και οι πρωτοπόρες ιδέες μας είναι η εγγύηση που παρέχουμε για κάθε κατασκευή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RIZOS CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, λειτουργώντας πάντα άμεσα και αποτελεσματικά. Από την τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπαταριών, αξεσουάρ, μέχρι την τελική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Από την πιο μικρή επιδιόρθωση μέχρι την πιο απαιτητική εργασία η εταιρία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από επαγγελματίες τεχνικούς και έμπειρους τεχνίτες που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να ολοκληρώσουν την εργασία σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARISTON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, με επαγγελματισμό, άμεσα και με ασφάλεια, παρέχοντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Με μεγάλη πείρα στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων αντιμετωπίζουμε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό και λογικές τιμές κάθε πρόβλημα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Διαθέτω έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει την λύση σε κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ Μ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η επιχείρηση μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή κατασκευαστική και μελετητική εμπειρία. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Διαμορφώσαμε για σας οικονομικά πακέτα προσφορών για ανακαίνιση διαμερίσματος, κουζίνας και μπάνιου. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του διαμερίσματος, της κουζίνας ή του μπάνιου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ANAKAINISIS SOLUTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες όπως και μεμονωμένες υπηρεσίες - λύσεις στην ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και άρα μπορεί να ανακαινίσει και το μπάνιο σας. Με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα. Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο, συνεχώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της νέας αγοράς. Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΙΝ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση αλλά και τον σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είτε πρόκειται για ένα σπίτι ή ένα κατάστημα. Όλες οι ανακαινίσεις έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις υλικών. Η εμπειρία μας σε τεχνικά έργα μετράει πολλά χρόνια και διασφαλίζει τη συνέπεια και σοβαρότητα που ψάχνετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕ. ΚΑΤ. ΑΛΟΥΜΙΝ ΕΝ ΟΙΚΩ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης μπάνιου. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Πειραιάς - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις