3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Νικόλαος Ρούσσης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Το κύριο έργο της παροχής υπηρεσιών της επιχείρησης μας, Νικόλαος Ρούσης, είναι η κάλυψη βασικών σας απαιτήσεων, οι οποίες μπορεί να δημιουργηθούν κατά την είσοδο σας σε ένα νέο ή παλαιότερο σπίτι ή χώρο εργασίας που χρειάζεται ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τζωρτζίνα Ντόριζα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Το Αρχιτεκτονικό γραφείο Ντορίζα Τζωρτζίνα Σ. αναλαμβάνει την ανακαίνιση της κουζίνας του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πάνω από 26 έτη και διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών καθώς και τεχνικά συνεργεία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. Μας διακρίνει η υπευθυνότητα μας απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του, καθώς και η συνέπεια στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης του έργου. Θα χαρούμε να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρύσανθος Παπαδόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας σας. Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διαθέτω πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής οικοδομών. Συνεργάζομαι με καταξιωμένους τεχνικούς και τις εργασίες μας τις χαρακτηρίζουν η σωστή εφαρμογή των εξειδικευμένων γνώσεων μας αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες που θα σας προτείνουμε τόσο για την λειτουργική αλλά και για την αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Πειραιάς - 3 επαγγελματίες