20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Ονομάζομαι Κώστας Καλαμάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Mega Texnikoi - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός είδους τεχνικές εργασίες επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματιστικού, αλλά και εμπορία κλιματιστικών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη γκάμα προϊόντων είμαστε εδώ για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών!Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφάλιση της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου. Προτιμήστε μας και θα σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Mega Texnikoi - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου παντός τύπου άμεσα και με υπευθυνότητα. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και εξαιρετικό προσωπικό προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε τέλεια λειτουργικότητα των ψυγείων σας. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεσα αποτελέσματα και με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας το καταφέρνουμε. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφάλιση της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου. Προτιμήστε μας και θα σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Τέκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου παντός τύπου άμεσα και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυώμαι άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος που δίνει άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφαλίζω την λειτουργικότητα των ψυγείων σας σε βάθος χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Τέκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού παντός τύπου, άμεσα και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυώμαι άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος που δίνει άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφαλίζω την λειτουργικότητα των ψυγείων σας σε βάθος χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA ELECTRIC - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά χρόνια και μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος και η συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης. Αντιμετωπίζω κάθε εργασία με ιδιαίτερη προσοχή και με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ - Απόστολος Πανέρας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών στο χώρο σας. Με προσωπικό που διαθέτει άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά ανθεκτικά στο χρόνο, με άριστη ποιότητα και σε τιμές ανταγωνιστικές. Θεωρούμε ότι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για να δημιουργήσουμε μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ - Απόστολος Πανέρας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου παντός τύπου στο χώρο σας. Με προσωπικό που διαθέτει άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά ανθεκτικά στο χρόνο, με άριστη ποιότητα και σε τιμές ανταγωνιστικές. Θεωρούμε ότι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για να δημιουργήσουμε μαζί του μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VI CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στην επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Ονομάζομαι Βασίλειος Διαμαντής και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου δίνουμε οριστικές και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του χώρου σας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών που αντιπροσωπεύουν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που δείχνουμε στις δουλειές που αναλαμβάνουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΕΡΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι ο Απόστολος Πανεράς, εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Αναλαμβάνω εφαρμογές κλιματισμού. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

REFRIGERATION SERVICE - ΤΑΣΟΣ ΤΣΟΥΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης οικιακών συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΓΡΕΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ INNERCLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGO KING - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Μαζί με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε σε τέτοιου είδους εργασίες, τα τελευταία 20 χρόνια και προσφέρουμε ικανοποίηση στους πελάτες μας, μέσα από την παροχή επαγγελματικών λύσεων που διαφοροποιούνται, ανάλογα με την περίπτωση. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσει το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROLOYX SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό. Από επισκευή έως εγκατάσταση σε κλιματιστικά. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΜΚΑΛΙΔΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαστε μια εξαιρετικοί ομάδα τεχνικών και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛAOΣ ΚΟΛΟΥΜΠΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι ο Νικόλαος Κολούμπας και καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτω άριστο εξοπλισμό και τεχνογνωσία που μου δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων αποτελεσματικά. Βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΚΕΤΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Συνεργάζομαι με έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα ψυκτικών που καθημερινά προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και φροντίζουμε να παρέχουμε τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι ο Θεόδωρος Βασιλειάδης και καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Μαζί με την έμπειρη ομάδα μου προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε λύσεις οικονομικές και άμεσες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μικρό κόστος. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Εξυπηρετώ καθημερινά πολλούς πελάτες και έχω έρθει σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση του πελάτη με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την τιμή και την λειτουργικότητά τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Παλαιό Φάληρο - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί