17 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι ο Ιωάννης Καραμήτης και παρέχω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στις διεθνείς μεταφορές σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν ανεξαρτήτως της δυσκολίας της εργασίας που θα μας αναθέσετε. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας εντός νομού Αττικής ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Διαθέτουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η μεταφορική μας εγγυάται αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά του φορτίου σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρισκόμαστε κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΪΔΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας άμεσα και αποτελεσματικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΗΔΟΥΚΑΣ Χ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε. - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η επιχείρησή μας παρέχει καθημερινά λύσεις για τις μετακομίσεις και μεταφορές σας εντός νομού Αττικής άμεσα και αποτελεσματικά. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΥΜΤΖΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η μεταφορική μας διαθέτει ιδιόκτητα αυτοκίνητα διαφόρων μεγεθών για κάθε περίπτωση (π.χ. στενός δρόμος κ.ά.) ψυγεία, ανυψωτικά και εκτελεί παντός είδους ειδικές μεταφορές, από νωπά προϊόντα (π.χ. ψάρια, κρέατα κ.ά.) έως σκάφη αναψυχής, αδρανή υλικά ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη εσείς έχετε. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτουμε κατάλληλο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άρτια οργάνωση καθώς και υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας εγγυάται τη συσκευασία της οικοσκευής σας και του εξοπλισμού της επιχείρησής σας, με αξιοπιστία και ταχύτητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η μεταφορική μας εγγυάται αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά του φορτίου σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρισκόμαστε κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού, καθώς και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι θα φέρει σε πέρας την αποστολή της με ασφάλεια, όσο δύσκολο και αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Παρέχω αξιόπιστες λύσεις για τις μετακομίσεις και μεταφορές που έχετε προγραμματίσει εντός νομού Αττικής. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΙΑΤΡΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η μεταφορική μας εγγυάται αξιόπιστη και ασφαλή διεθνή μεταφορά του φορτίου σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρισκόμαστε κοντά σας για να αναλάβω εργασίες ανεξαρτήτως της δυσκολίας τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού, καθώς και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι θα φέρει σε πέρας την αποστολή της με ασφάλεια, όσο δύσκολο και αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Μεταφορική “ΟΜΗΡΟΣ” δραστηριοποιείται κατά τα τελευταία 60 χρόνια προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μεταφοράς, χρησιμοποιώντας ιδιόκτητα κλειστά φορτηγά δημοσίας χρήσεως με υδραυλικές πόρτες, γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα για μετακομίσεις και έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες. Πιστεύοντας στην επιχειρηματική ηθική, τιμιότητα, εμπιστοσύνη, εχεμύθεια, διαφάνεια και ουσιαστική επιχειρηματική διακυβέρνηση και έχοντας στόχο τη σε βάθος ικανοποίηση των πελατών της,έχει επιτύχει στον συγκεκριμένο κλάδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΑΛΙΔΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής με εγγυημένες και ποιοτικές υπηρεσίες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μου προσφέρει ποιοτικές λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π. ΜΑΪΔΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει ως κέντρο των επιχειρήσεών της την Αττική. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ταχύτατη και αποτελεσματική λύση στον τομέα της μετακόμισης και γενικά μεταφοράς υλικών και εξοπλισμού. Με βασικό κριτήριο το τρίπτυχο ταχύτητα - ασφάλεια - οικονομία και στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη στον χώρο, δίνοντας λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που αποφασίζετε να κάνετε!Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού καθώς και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα φέρει σε πέρας την αποστολή της με ασφάλεια, όσο δύσκολο και αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΙΑΤΡΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημα σας για άμεση και ασφαλή λύση, στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Π. ΜΑΪΔΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει ως κέντρο των επιχειρήσεών της την Αττική. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ταχύτατη και αποτελεσματική λύση στον τομέα της μετακόμισης και γενικά μεταφοράς υλικών και εξοπλισμού και μπορεί να αναλάβει και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εκπληρώνοντας τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Με βασικό κριτήριο το τρίπτυχο ταχύτητα - ασφάλεια - οικονομία και στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη στον χώρο, δίνοντας λύσεις σε κάθε μεταφορά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΪΔΩΝΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ