3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


KATINA ΠΛΑΤΗ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Είμαι η Κατίνα Πλατή έμπειρη επαγγελματίας στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών. Με την έμπειρη ομάδα μου συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO CLEANER - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο επί σειρά ετών και διαθέτουμε για εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROYAL SERVICES (ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με εγγυημένες λύσεις και οικονομικές τιμές.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Παλαιό Φάληρο