3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


GRAB-IT.GR ΝΟΤΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και υπολογιστών και tablet. Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις για πολλά χρόνια και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε άκρως λειτουργική! Επιλέξτε με για μόνιμα, επαγγελματικά και ασφαλή αποτελέσματα επισκευών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECH 4U ΑΕ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του υπολογιστή και του κινητού σας τηλεφώνου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια και αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση κάθε συσκευής με επιτυχία. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όμηρος Τσολακίδης - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μου αναλαμβάνει πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με την επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου και του σταθερού ή και φορητού προσωπικού σας υπολογιστή. Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση κάθε συσκευής, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας, με ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή Παλαιό Φάληρο