4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Αντώνης Σαφάτλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Προσφέρω ολοκληρωμένες και άρτιες αισθητικά λύσεις, σεβόμενος τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Λειτουργώ βάση χρονοδιαγράμματος, οι τιμές μου είναι προσιτές και στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίησή του πελάτη μου! Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Λιανός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Ονομάζομαι Λιανός Νικόλαος και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού ή και προσωπικού σας χώρου. Με δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο, αντιλαμβάνομαι τις προτιμήσεις των πελατών και τις ανάγκες τους και φέρνω εις πέρας οποιαδήποτε επιθυμία τους. Σκοπός μου είναι να ολοκληρώνω κάθε εργασία έχοντας ακούσει τις επιθυμίες του πελάτη και με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση, την λεπτομέρεια και την κομψότητα. Εστιάζω στη γνώμη και το στυλ του πελάτη και εγγυώμαι ένα πολύ λειτουργικό και άνετο χώρο που θα σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Συνδυάζω ποιότητα με πολύ καλές τιμές και ολοκληρώνω κάθε εργασία με επιτυχία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αθανασίου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ανακαίνιση του σπιτιού σας. Με υψηλή καλαισθησία αναλαμβάνουμε και τις πιο απαιτητικές εργασίες και παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για την ανάδειξη του χώρου σας με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σκοπός μας είναι υψηλής αισθητικής αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν την αισθητική των πελατών και τις ανάγκες τους. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χρονοδιάγραμμα και στην οργάνωση και επιδιώκουμε, οι ίδιοι οι πελάτες να νιώθουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν τα χρήματά τους και το χώρο τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τζεβαχιρίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών με επίκεντρό την ανακαίνιση του ακινήτου σας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Σεβόμαστε το χώρο και τις ανάγκες του πελάτη και τηρούμε πάντα το χρονοδιάγραμμα. Λειτουργούμε άμεσα και στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Επιλέξτε μας για εξατομικευμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και αισθητικό αποτέλεσμα, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας και όλα αυτά σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Παλαιό Φάληρο - 4 ειδικοί στις ανακαινίσεις