3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Αντώνης Σαφάτλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες για την γενική ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Προσφέρω ολοκληρωμένες και άρτιες αισθητικά λύσεις, σεβόμενος τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, τις απαιτήσεις του χώρου, που αναλαμβάνω. Λειτουργώ βάση χρονοδιαγράμματος, οι τιμές μου είναι προσιτές και στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίησή του πελάτη μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Λιανός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου τη πολυκατοικίας σας , άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο, αντιλαμβάνομαι τις προτιμήσεις των πελατών και τις ανάγκες τους και φέρνω εις πέρας οποιαδήποτε επιθυμία τους. Σκοπός μου είναι να ολοκληρώνω κάθε εργασία, έχοντας ακούσει τις επιθυμίες του πελάτη και με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση, την λεπτομέρεια και την κομψότητα. Εστιάζω στη γνώμη και το στυλ του πελάτη και εγγυώμαι ένα πολύ λειτουργικό και άνετο χώρο που θα αντιπροσωπεύει απόλυτα την επιχείρηση σας. Συνδυάζω ποιότητα με πολύ καλές τιμές και ολοκληρώνω κάθε εργασία με επιτυχία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αθανασίου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Με υψηλή καλαισθησία αναλαμβάνουμε και τις πιο απαιτητικές εργασίες και παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για την ανάδειξη του χώρου σας, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σκοπός μας είναι υψηλής αισθητικής αποτελέσματα, που θα αντιπροσωπεύουν την αισθητική των πελατών και τις ανάγκες του χώρου τους. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χρονοδιάγραμμα και στην οργάνωση και επιδιώκουμε, οι ίδιοι οι πελάτες να νιώθουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν τα χρήματά τους και το χώρο τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Παλαιό Φάληρο - 3 επαγγελματίες