3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Νικόλαος Λιανός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Ονομάζομαι Λιανός Νικόλαος και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κουζίνας. Με δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο, δίνω ιδιαίτερη προσοχή στις προτιμήσεις των πελατών και τις επιθυμίες τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση, την λεπτομέρεια και την κομψότητα. Εστιάζω στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και μένω συνεπής στο χρονοδιάγραμμα. Εγγυώμαι ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα για τον χώρο σας και είμαι σίγουρος ότι κι εσείς θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αθανασίου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία μας artinaction δραστηριοποιείται από το 1996 στην ανακαίνιση κουζίνας. Με υψηλή καλαισθησία και την άρτια επιστημονική εξειδίκευση του προσωπικού μας, παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για την ανάδειξη του χώρου σας με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Στόχος μας είναι υψηλής αισθητικής αποτελέσματα που θα ανταποκρίνονται στις τάσεις της εποχής και παράλληλα θα είναι λειτουργικά για τους πελάτες. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην άνεση και επιδιώκουμε οι ίδιοι οι πελάτες έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών να νιώθουν όμορφα με το αποτέλεσμα και να μας ξανά προτιμήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έλενα Μουδάκη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία "Αντίκες Μουδάκη" ξεκίνησε το 1972 και αναλαμβάνει από τότε τον τομέα της ανακαίνισης της κουζίνας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Αναλαμβάνουμε την εξ' ολοκλήρου διαμόρφωση του χώρου σας πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για να ικανοποιούμε τον πελάτη και να ενισχύουμε την φήμη μας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένους συνεργάτες, άριστα υλικά και γούστο και όλα αυτά σας τα προσφέρουμε σε πολύ καλές τιμές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας και να μας προτιμούν για κάθε ανακαίνιση που θα χρειαστούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Παλαιό Φάληρο - 3 επαγγελματίες