Κάγκελα Γλυκά Νερά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα κάγκελα!

Τα κάγκελα, είναι μια κατασκευή που χρησιμοποιείται κατά κόρον για την περίφραξη του ιδιωτικού μας χώρου. Η τοποθέτηση των κατάλληλων κάγκελων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, μπορεί να φανεί Γολγοθάς εάν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και είδη κάγκελων που μπορείς να επιλέξεις, εάν ετοιμάζεσαι να προχωρήσεις στην τοποθέτηση κάγκελων στον χώρο σου.

Οι περισσότεροι αναζητούν κάγκελα παραθύρων, κάγκελα μπαλκονιού, κάγκελα περίφραξης για λόγους ασφάλειας και προστασίας του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Η τελική επιλογή όμως του κάγκελου που θα τοποθετηθεί στον χώρο είναι δύσκολη και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που μόνο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας τεχνίτης διαθέτει.

Τι επιλογές έχεις στα κάγκελα;

Τα είδη κάγκελων που υπάρχουν και θα μπορούσες να τοποθετήσεις είναι πολλά και το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Τα βασικά σημεία που κοιτάει κανείς στα κάγκελα είναι η ασφάλεια που προσφέρουν, το αισθητικό αποτέλεσμα και το κόστος τους.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας, μας ενημέρωσαν για τις επιλογές που έχεις στα κάγκελα:

Μεταλλικά κάγκελα

Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο είδος κάγκελων που επιλέγεται. Αποτελούν μια ανθεκτική κατασκευή με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Το μόνο που μπορεί χρειαστούν κάποια στιγμή είναι μια ανανέωση της βαφής τους.

Η τοποθέτηση μεταλλικών κάγκελων, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας και το τελικό αποτέλεσμα θα σ΄εντυπωσιάσει.

Ξύλινα κάγκελα

Με την κατάλληλη συντήρηση μπορούν να δείξουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Το ξύλο όπως και σε όλες τις κατασκευές που χρησιμοποιείται διακρίνεται από υψηλή αισθητική και άρτιο αποτέλεσμα.

Τα ξύλινα κάγκελα, χρησιμοποιούνται συνήθως για περιφράξεις εξωτερικών χώρων. Μπορείς να επιλέξεις ξύλινα κάγκελα με συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση που θα ταιριάξουν στο στυλ του χώρου σου ή να περάσεις την επιφάνεια των ξύλινων κάγκελων που ήδη έχεις με κάποιο βερνίκι.

Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σου, ζήτα εξειδικευμένες συμβουλές από τους αξιόπιστους τεχνίτες μας.

Κάγκελα από γυαλί

Αποτελούν μία από τις πιο μοντέρνες τάσεις στα κάγκελα. Κατασκευάζονται από γυαλί triplex securit και προτιμώνται σε κτίρια που ακολουθούν μοντέρνες γραμμές και στυλ. Μεγάλο τους πλεονέκτημα η απόλυτη θέα που προσφέρουν.

Η τοποθέτηση γυάλινων κάγκελων, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα με την βοήθεια των επαγγελματιών μας.

Κάγκελα αλουμινίου

Αποτελούν ιδανική επιλογή για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις σπιτιών ή επαγεγλματικών χώρων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τόσο ο καθαρισμός όσο και η συντήρησή τους είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Η τοποθέτηση κάγκελων αλουμινίου, θα σου προσφέρει υψηλή προστασία κατά της διάβρωσης ενώ η διαδικασία γίνεται άμεσα και εύκολα από τους επαγγελματίες τεχνίτες μας.

Κάγκελα Inox

Τα κάγκελα inox, αποτελούν από ανοξείδωτο υλικό το οποίο προτιμάται καθώς δεν διαβρώνεται με το πέρας του χρόνου ή με τις έντονες καιρικές συνθήκες και έτσι διατηρεί την αρχική του μορφή.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση κάγκελων inox και εγγυώνται ότι θα σταθούν δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστείς και έπειτα από το πέρας των εργασιών.

Πως διακρίνονται τα κάγκελα με βάση τον μηχανισμό τους;

Πέρα από τα διαφορετικά υλικά που υπάρχουν στα κάγκελα, τα κάγκελα διακρίνονται και ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους σε σταθερά και πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Όταν βρίσκεσαι στην διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων κάγκελων για την περίφραξη του χώρου σου είναι σημαντικό η λειτουργία τους να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Με βάση λοιπόν, την λειτουργία τους τα κάγκελα διακρίνονται σε σταθερά και πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Τι πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν, για αυτούς τους δύο μηχανισμούς πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση κάγκελων;

Σταθερά κάγκελα ασφαλείας

Τα σταθερά κάγκελα ασφαλείας, αποτελούν μόνιμες κατασκευές που τοποθετούνται μπροστά από μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Είναι σταθερά, συμπαγή, θωρακίζουν τα παράθυρά σας και προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια.

Το ζήτημα με αυτό το είδος κάγκελου, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν και ότι αποτελούν πρακτική λύση για παράθυρα και όχι τόσο για μπαλκονόπορτες.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, έχουν την δυνατότητα να διπλώνουν, να ξεδιπλώνουν ή να ανοιγοκλείνουν. Η εγκατάστασή τους μπορεί να είναι μόνιμη, όμως όταν είναι ανοιχτά δεν είναι καθόλου ορατά.

Είναι πιο βολική λύση για την θωράκιση μπαλκονόπορτας, διότι έτσι δεν την αχρηστεύει. Προσφέρουν άπλετο φωτισμό και αερισμό με μέγιστη ασφάλεια. Ακόμη, μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους χώρους.

Και στις δύο περιπτώσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια, χρειάζεται ένας έμπειρος επαγγελματίας για την τοποθέτηση κάγκελων η οποία θα αναλάβει την ολοκληρωμένη εκτέλεση της εργασίας σας.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή και αντικατάσταση κάγκελων και να πάρεις προσφορές για τιμές στα κάγκελα από εξειδικευμένους τεχνίτες. Πέρα από κάγκελα οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε σιδερένια και μεταλλική κατασκευή και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη.


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σταμάτης Κορτσιδάκης
24 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
17 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
3 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Σιώρης Δημήτριος
28 Αξιολογήσεις
Έκανε πολύ καλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε. Καθαρός και οικονομικός!
Κωνσταντίνος Μαυροκουκουλάκης
10 Αξιολογήσεις
Άψογος σε όλα. 'Οπως ακριβώς τα είχαμε συμφωνήσει. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Μάριος Μουχαρέμαϊ
5 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του. Ακριβής, μεθοδικός, οικονομικός και δε χρονοτριβεί.
Σχετικά άρθρα
Πλησιάζει η στιγμή να φέρεις το μωράκι σου στο σπίτι; Τότε έχεις αργήσει ήδη να πάρεις τα προστατευτικά μέτρα, που πρέπει.
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες